King’s Caffe

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

King’s Caffe koncept omogućava optimalno iskorištenje ugostiteljskog prostora.
Ujutro King’s Caffe predstavlja punokrvnu kavanu, posvećenu kvaliteti kavnih proizvoda i kavne ponude, kroz vlastiti brand kave i definirane procese proizvodnje.

Predvečer se prostor vizualno i ambijentalno pretvara u punokrvni pub, u kojem se fokus prebacuje na vrhunsku pivsku ponudu, kroz pažljivo biran asortiman, glazbu, rasvjetu i dekor.

U srcu našeg koncepta je potpuna posvećenost gostu, i razrađen pristup koji privlači publiku željnu ugodnog druženja u prekrasnom ambijentu.

Broj vlastitih poslovnica

2

Broj franšiznih poslovnica

2 u pripremi (Zagreb, Stuttgart)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Industrijski dizajn,
  • vođenje radova,
  • upravljanje procesima,
  • obrazovanje i edukacija osoblja,
  • kompletni kanali distribucije,
  • grafička rješenja i implementacija,
  • organizacija rada, i
  • praćenje kvalitete.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

10.000 € licence fee + ugovoreni postotak od netto prometa (nakon odbitka poreza)

Visina investicije ovisi o veličini prostora i tipu objekta (King’s caffe pub ili food pub) i kreće se od 40.000 € za pub odnosno 70.000€ za food pub.


Osnovni zahtjevi sustava

Potrebno je iskustvo u managementu, otvorenost u komunikaciji, poslovni pragmatizam i poštivanje dogovorenih elemenata.


Informacije o davatelju franšize

Riverland Europe ltd.

35 IVOR PLACE LOWER GROUND NW1 6EA, LONDON, UK

+385916054587

info@kings-caffe.com

www.kings-caffe.com

Kontakt osoba za kandidate

Vedran Jakominić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno King’s Caffe.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.