Body Creator

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Body Creator je registrirana marka koja se koristi u centrima za regulaciju telesne težine i preoblikovanje ženske figure.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na tom području, razvijen je najmoderniji i najpotpuniji sustav regulacije tjelesne težine i korekcije ženske figure, s iznimno dobrim rezultatima - kako estetskim za klijente, tako i financijskim za one koji se pridruže ovoj uspješnoj poslovnoj obitelji.

Marka je poznata u Hrvatskoj od 2001 godine, a prisutna je u regiji: BiH, Slovenija, Hrvatska. Od 2001. ovom uspješnom metodom mršavljenje klijentice su ukupno izgubile oko 32 000 kilograma (32 tone) i oko 195 000 centimetara u obujmu. Samo u 2012 godini centri su pružili više od 45 000 tretmana.

Prekomjerna težina i pretilost su ozbiljna prijetnja i pošast u europskoj regiji. Prekomjernu tjelesnu težinu ima 30-80% odraslih i oko 20% djece i adolescenata, dok ih je trećina i pretilo. Rasprostranjenost pretilosti raste nevjerojatno brzo i već do 2010. uključuje 150 milijuna odraslih i 15 milijuna djece. Alarmantna je činjenica da prekomjernu tjelesnu težinu danas ima 10 puta više djece nego 1970.

Metoda za regulaciju tjelesne težine Body Creator jedan je od odgovora za prevenciju i liječenje poremećaja prehrane i regulaciju tjelesne težine te preoblikovanja tijela na potpuno prirodan način, te s dugotrajnim rezultatima koji imaju za cilj zdravlje pojedinca, ali i smanjenje troškova koje ima zdravstveni sustav i osiguravajuća društva i poslodavci, a koji su posljedica prekomjerne težine i pretilosti. Body Creator metoda to osigurava multidisciplinarnim pristupom, stručnim kadrom i konstantnim istraživanjem i razvojem. To uključuje suradnju liječnika, nutricioniste, kineziologa, psihologa i fizioterapeuta.

Trend tržišta pokazuje da stalno raste želja i potreba za zdravljem, fizičkom snagom i održavanjem vitke i mladenačke linije. Osjeća se rast potražnje za tretmanima i učinkovitim, prirodnim i trajnim metodama za mršavljenje. Imati snažno, sportsko i vitko tijelo želja je gotovo svake osobe. Posljedica tog povećanog interesa za "potpunu formu" je snažan razvoj centara za mršavljenje.

Sektor poslovanja centara za mršavljenje i estetsko poboljšavanje u stalnom je porastu i razvoju i smatra se najbrže rastućim sektorom, nakon IT industrije. Taj sektor ljepote, zdravlja i welnessa ima velike mogućnosti razvoja i zarade jer je sve više zahtjeva za otvaranje podružnica i poslovnih koncepata na temu „kako se riješiti nepravilnosti na tijelu“. Sektor je uz širenje putem franšize dobio dimenziju sigurnijeg ulaganja i bržeg širenja.

Body Creator u tom natjecateljskom i konkurentskom scenariju nudi svoju formulu transparentne franšize, koja ima inovativnu metodologiju i vrlo dobro uspostavljen sustav i politiku poslovanja i upravljanja te je sigurno ulaganje u vlastitu budućnost u sektoru poslovanja koji ne poznaje krize, a javnost i društvo pomažu ovom sektoru poslovanja svakodnevnim osvještavanjem problema pretilosti i stvaranjem nacionalnih planova prevencije prekomjerne tjelesne težine koji imaju skoro sve zemlje Europe.

Broj vlastitih poslovnica

1

Broj franšiznih poslovnica

Hrvatska: 3
Bosna: 1
Slovenija: 1

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • pomoć pri planiranju poslovanja;
 • podrška prije otvaranja centra: kod izbora lokacije i zaposlenih;
 • sva potrebna oprema;
 • informatička podrška sustava poslovanja – vlastiti software;
 • operativni priručnici;
 • Transfer znanja, iskustva i vještina putem obuke;
 • vođenje novog centra od strane naših stručnjaka u prvim danima poslovanja;
 • set formulara potrebnih za rukovođenje poslovanjem;

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Franšizne pristojbe

 • Ulazna pristojba 10% od Ukupne investicije;
 • Kompletna oprema uključena u cijenu franšize;
 • Zajednički marketing nije obavezan i može se dogovariti od akcije do akcije;
 • Roylties: nema;
 • Održavanje web stranice: godišnje 50 EUR;
 • Obavezna kupnja jednog aparata svake dvije godine iz naše ponude (lista s raznim visinama ulaganja od 2500 do 25 000 EUR);
 • Master primalac (za Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju) – poseban dogovor uz obavezu i povlasticu da prodaju pod franšize i ekskluzivnost za cijelu zemlju.

Ukupna investicija

Ukupna investicija ovisi o formatu i količini opreme:

 • Master franšizna prava: 20.000 - 25.000 EUR
 • OPTIMA: 66.000 EUR („ključ u ruke“)
 • MINI franšiza: 46.000 EUR
 • COMPACT franšiza: 26.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo partnere/primaoce franšize koji su poduzetni i komunikativni bez obzira kojeg su zanimanja i koji imaju volju i mogućnosti uložiti u sektor poslovanja koji ne poznaje krizu!

Tražimo i Master primaoca franšize (za zemlje regije), tvrtku koja poznaje lokalno tržište i želi biti naš ekskluzivni franšizer koji ima obavezu i privilegiju da prodaje pod franšize, ali mora otvoriti i prvi ekskluzivni centar koji će postati centar za obuku i regrutiranje na tom teritoriju.

Ugovor se sklapa na 5 godina (10 godina Master).


Informacije o davatelju franšize

Body Creator d.o.o.

Magazinska 11 a, Zagreb

(+385) 1 4920625

(+385) 1 4920624

info@bodycreator.com

www.bodycreator.com

Kontakt osoba za kandidate

mr. sc. Ljiljana Kukec

prof

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Body Creator.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.