Body Creator

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Body Creator je registrirana marka koja se koristi u centrima za regulaciju telesne težine i preoblikovanje ženske figure.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu na tom području, razvijen je najmoderniji i najpotpuniji sustav regulacije tjelesne težine i korekcije ženske figure, s iznimno dobrim rezultatima - kako estetskim za klijente, tako i financijskim za one koji se pridruže ovoj uspješnoj poslovnoj obitelji.

Marka je poznata u Hrvatskoj od 2001 godine, a prisutna je u regiji: BiH, Slovenija, Hrvatska. Od 2001. ovom uspješnom metodom mršavljenje klijentice su ukupno izgubile oko 32 000 kilograma (32 tone) i oko 195 000 centimetara u obujmu. Samo u 2012 godini centri su pružili više od 45 000 tretmana.

Prekomjerna težina i pretilost su ozbiljna prijetnja i pošast u europskoj regiji. Prekomjernu tjelesnu težinu ima 30-80% odraslih i oko 20% djece i adolescenata, dok ih je trećina i pretilo. Rasprostranjenost pretilosti raste nevjerojatno brzo i već do 2010. uključuje 150 milijuna odraslih i 15 milijuna djece. Alarmantna je činjenica da prekomjernu tjelesnu težinu danas ima 10 puta više djece nego 1970.

Metoda za regulaciju tjelesne težine Body Creator jedan je od odgovora za prevenciju i liječenje poremećaja prehrane i regulaciju tjelesne težine te preoblikovanja tijela na potpuno prirodan način, te s dugotrajnim rezultatima koji imaju za cilj zdravlje pojedinca, ali i smanjenje troškova koje ima zdravstveni sustav i osiguravajuća društva i poslodavci, a koji su posljedica prekomjerne težine i pretilosti. Body Creator metoda to osigurava multidisciplinarnim pristupom, stručnim kadrom i konstantnim istraživanjem i razvojem. To uključuje suradnju liječnika, nutricioniste, kineziologa, psihologa i fizioterapeuta.

Trend tržišta pokazuje da stalno raste želja i potreba za zdravljem, fizičkom snagom i održavanjem vitke i mladenačke linije. Osjeća se rast potražnje za tretmanima i učinkovitim, prirodnim i trajnim metodama za mršavljenje. Imati snažno, sportsko i vitko tijelo želja je gotovo svake osobe. Posljedica tog povećanog interesa za "potpunu formu" je snažan razvoj centara za mršavljenje.

Sektor poslovanja centara za mršavljenje i estetsko poboljšavanje u stalnom je porastu i razvoju i smatra se najbrže rastućim sektorom, nakon IT industrije. Taj sektor ljepote, zdravlja i welnessa ima velike mogućnosti razvoja i zarade jer je sve više zahtjeva za otvaranje podružnica i poslovnih koncepata na temu „kako se riješiti nepravilnosti na tijelu“. Sektor je uz širenje putem franšize dobio dimenziju sigurnijeg ulaganja i bržeg širenja.

Body Creator u tom natjecateljskom i konkurentskom scenariju nudi svoju formulu transparentne franšize, koja ima inovativnu metodologiju i vrlo dobro uspostavljen sustav i politiku poslovanja i upravljanja te je sigurno ulaganje u vlastitu budućnost u sektoru poslovanja koji ne poznaje krize, a javnost i društvo pomažu ovom sektoru poslovanja svakodnevnim osvještavanjem problema pretilosti i stvaranjem nacionalnih planova prevencije prekomjerne tjelesne težine koji imaju skoro sve zemlje Europe.

Broj vlastitih poslovnica

1

Broj franšiznih poslovnica

Hrvatska: 3
Bosna: 1
Slovenija: 1

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • pomoć pri planiranju poslovanja;
 • podrška prije otvaranja centra: kod izbora lokacije i zaposlenih;
 • sva potrebna oprema;
 • informatička podrška sustava poslovanja – vlastiti software;
 • operativni priručnici;
 • Transfer znanja, iskustva i vještina putem obuke;
 • vođenje novog centra od strane naših stručnjaka u prvim danima poslovanja;
 • set formulara potrebnih za rukovođenje poslovanjem;

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Franšizne pristojbe

 • Ulazna pristojba 10% od Ukupne investicije;
 • Kompletna oprema uključena u cijenu franšize;
 • Zajednički marketing nije obavezan i može se dogovariti od akcije do akcije;
 • Roylties: nema;
 • Održavanje web stranice: godišnje 50 EUR;
 • Obavezna kupnja jednog aparata svake dvije godine iz naše ponude (lista s raznim visinama ulaganja od 2500 do 25 000 EUR);
 • Master primalac (za Sloveniju, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju) – poseban dogovor uz obavezu i povlasticu da prodaju pod franšize i ekskluzivnost za cijelu zemlju.

Ukupna investicija

Ukupna investicija ovisi o formatu i količini opreme:

 • Master franšizna prava: 20.000 - 25.000 EUR
 • OPTIMA: 66.000 EUR („ključ u ruke“)
 • MINI franšiza: 46.000 EUR
 • COMPACT franšiza: 26.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo partnere/primaoce franšize koji su poduzetni i komunikativni bez obzira kojeg su zanimanja i koji imaju volju i mogućnosti uložiti u sektor poslovanja koji ne poznaje krizu!

Tražimo i Master primaoca franšize (za zemlje regije), tvrtku koja poznaje lokalno tržište i želi biti naš ekskluzivni franšizer koji ima obavezu i privilegiju da prodaje pod franšize, ali mora otvoriti i prvi ekskluzivni centar koji će postati centar za obuku i regrutiranje na tom teritoriju.

Ugovor se sklapa na 5 godina (10 godina Master).


Informacije o davatelju franšize

Body Creator d.o.o.

Magazinska 11 a, Zagreb

(+385) 1 4920625

info@bodycreator.com

www.bodycreator.com

Kontakt osoba za kandidate

mr. sc. Ljiljana Kukec

prof

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Body Creator.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.