Arby’s

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svjetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi klijentima ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne deserte. Osnovu izbornika čini najzdravije meso vrhunske kvalitete. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primatelj franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Development) u trajanju od 20 godina.

Broj vlastitih poslovnica

950

Broj franšiznih poslovnica

2417, uključujući 131 izvan SAD

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • 6-8  tjedana obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvorenju restorana u Hrvatskoj 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Za otvorenje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 tisuća do 2,5 milijuna američkih dolara. Arby's očekuje da primatelji franšize budu spremni i kadri brzo otvarati restorane. Primatelj franšize također treba imati kapital koji će mu omogućiti otvorenje 10 Arby 's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 posto prihoda od prodaje, pri čemu će primatelj franšize morati izdvajati i najmanje 3,75 posto prihoda od prodaje za marketing.


Informacije o davatelju franšize

Arby’s Restaurant Group, Inc.

1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA

arbys@franchising.pl

arbys.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Arby’s.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.