Arby’s

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svjetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi klijentima ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne deserte. Osnovu izbornika čini najzdravije meso vrhunske kvalitete. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primatelj franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Development) u trajanju od 20 godina.

Broj vlastitih poslovnica

950

Broj franšiznih poslovnica

2417, uključujući 131 izvan SAD

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • 6-8  tjedana obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvorenju restorana u Hrvatskoj 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Za otvorenje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 tisuća do 2,5 milijuna američkih dolara. Arby's očekuje da primatelji franšize budu spremni i kadri brzo otvarati restorane. Primatelj franšize također treba imati kapital koji će mu omogućiti otvorenje 10 Arby 's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 posto prihoda od prodaje, pri čemu će primatelj franšize morati izdvajati i najmanje 3,75 posto prihoda od prodaje za marketing.


Informacije o davatelju franšize

Arby’s Restaurant Group, Inc.

1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA

arbys@franchising.pl

arbys.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum

pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobit ćete detaljne informacije o poslovnom modelu i uvjetima za kupnju franšize.

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Arby’s.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.