Lawry’s

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Lawry's je vrhunski restoran, premium klase. To je kultni američki restoran s izbornikom „od pet zvijezica“ i različitim izborom hrane od mesa, plodova mora, predjela i ukusnih deserta. Sva jela s izbornika vrhunski konobari poslužuju na specijalnim "srebrnim" kolicima za serviranje hrane, koja je još 1938. godine, za svečano otvorenje restorana, dizajnirao jedan od osnivača Lawrence Frank.

Restorane vodi obiteljska tvrtka, s tradicijom dugom 75 godina. Veličina restorana je 900 m2. Restorani Lawry's posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Broj vlastitih poslovnica

4 restorana u SAD

Broj franšiznih poslovnica

6 restorana izvan SAD

Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Lawry's pruža jedinstven dizajn restorana, kompletne priručnike za obuku, marketinški materijal i promotivne materijale. Također pruža sveobuhvatnu podršku tijekom izgradnje i otvorenja novog restorana.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Najmanje 4 milijuna USD.


Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo tvrtku s vrhunskom organizacijom i dovoljno kapitala, spremnu otvoriti i voditi vrhunski restoran na top lokaciji.


Informacije o davatelju franšize

Lawry’s Restaurants, Inc.

234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA

lawrys@franchising.pl

www.lawrysonline.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Lawry’s.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.