Lawry’s

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Lawry's je vrhunski restoran, premium klase. To je kultni američki restoran s izbornikom „od pet zvijezica“ i različitim izborom hrane od mesa, plodova mora, predjela i ukusnih deserta. Sva jela s izbornika vrhunski konobari poslužuju na specijalnim "srebrnim" kolicima za serviranje hrane, koja je još 1938. godine, za svečano otvorenje restorana, dizajnirao jedan od osnivača Lawrence Frank.

Restorane vodi obiteljska tvrtka, s tradicijom dugom 75 godina. Veličina restorana je 900 m2. Restorani Lawry's posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Broj vlastitih poslovnica

4 restorana u SAD

Broj franšiznih poslovnica

6 restorana izvan SAD

Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Lawry's pruža jedinstven dizajn restorana, kompletne priručnike za obuku, marketinški materijal i promotivne materijale. Također pruža sveobuhvatnu podršku tijekom izgradnje i otvorenja novog restorana.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Najmanje 4 milijuna USD.


Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo tvrtku s vrhunskom organizacijom i dovoljno kapitala, spremnu otvoriti i voditi vrhunski restoran na top lokaciji.


Informacije o davatelju franšize

Lawry’s Restaurants, Inc.

234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA

lawrys@franchising.pl

www.lawrysonline.com

Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta

Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum

pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobit ćete detaljne informacije o poslovnom modelu i uvjetima za kupnju franšize.

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Lawry’s.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.