AccorHotels

Accor hotels by Orbis
Podaci o franšiznom sustavu
Opis franšiznog sustava

Orbis Group je primatelj master franšize hotelskog lanca AccorHotels za zemlje Istočne Europe. Orbis je najveći lanac hotela u Poljskoj i zemljama Središnje i Istočne Europe i nudi ukupno 19.000 soba u više od 100 objekata.

Orbis Group je zadužena za širenje AccorHotels brendova u 16 zemalja, a među njima su: Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Češka, Estonija, Latvija, Litva, Poljska, Rumunjska, Slovačka i Mađarska. Hoteli posluju pod brandovima Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles i ibis budget te Orbis Hotels. 

Orbis Group i AccorHotels surađaju još od 1973, kada je Accor ušao na tržište Poljske potpisivanjem franšiznog ugovora za brend Novotel sa Orbisom. AccorHotels je otada značajno proširio mrežu hotela, a danas je, kroz suradnju sa grupom Orbis, vodeći međunarodni igrač u Poljskoj koji pokriva skoro 50% cjelokupne ponude soba na tržištu. Orbis danas u Poljskoj upravlja mrežom od 65 hotela i ima više od 11.000 soba, razvijajući sve AccorHotels brandove, a prije svega brandove Mercure i ibis Styles, koji su u potpunosti prilagođeni franšiznom tržištu.

AccorHotels i Orbis planiraju daljnje širenje mreže franšiznih hotela, sada i u zemljama ove regije, a posebno u zemljama u kojima nisu prisutni (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora).

Što nas izdvaja?

 • Više od 90 godina iskustva
 • Sveobuhvatni portfelj – od niskobudžetnih do luksuznih hotela, dobro poznati brandovi
 • Snažan marketing, prodaja i podrška distribuciji
 • Suradnja utemeljena na partnerstvu i dijalogu
 • Kao jedan od vodećih hotelskih lanaca na svijetu, AccorHotels svojim klijentima i investitorima nudi iskustvo i stručnost, koji su se potvrdili kroz upravljanje i franšizno širenje više od 3.700 hotela u proteklih 50 godina. Franšizna rješenja Accor grupacije kreirana su kako bi izišla u susret potrebama neovisnih hotelijera i iz zemalja ove regije.

Broj vlastitih poslovnica

109 hotela – u baltičkim zemljama (7), centralno-istočnoj Europi (92) i jugoistočnoj Europi (10)

Po zemljama:
Litva (5), Latvija (2)
Poljska (65), Češka (8), Slovačka (2), Mađarska (17)
Rumunjska (7), Bugarska (2), Makedonija (1)

Po brandovima:
Sofitel (4), Pullman (1), MGallery (2), Novotel (21), Mercure (33), ibis (31), ibis Styles (7) i ibis budget (9).

Fotografija jedinice sustava
Accor hotels by Orbis
Podaci za primatelje franšize
Podrška primatelju franšize

Uz Orbis, vlasnici i investitori hotela imaju pored sebe pouzdanog partnera, na čiju će stručnu potporu i pomoć moći računati tijekom čitavog procesa razvoja. Tim stručnjaka konstantno je fokusiran na postizanje iznimnih rezultata, a u tome im pomaže i:

 • rezervacijski (booking) sustav grupacije AccorHotels, najbolji u svojoj klasi („best-in-class“), koji generira gotovo 50% prihoda hotela;
 • globalno rasprostranjena mreža prodavača, sa 700 predstavnika u 34 zemlje;
 • vodeći sustav ekspertize i upravljanja prihodima;
 • operativnost bez premca;
 • tehnička podrška svjetske klase u gradnji i preuređenju hotelskih objekata;
 • članovi programa lojalnosti Le Club AccorHotels, koji generiraju neusporedivo više prihoda od svih ostalih gostiju hotela (18 milijuna članova širom svijeta, više od 5.000 u Poljskoj).
Informacije o davaocu franšize
Orbis SA (Grupa Accor)
ul. Bracka 16, 00-028 Warszawa, Poljska
+ 48 22 829 37 16
malgorzata.morek@accor.com
www.orbis.pl
Kontakt osoba za kandidate

Małgorzata Morek

Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno franšiznom sustavu.
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank