Paysera

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

"Paysera" se od 2004. godine uspješno bavi uslugama međunarodnog transfera novca, menjačkim poslovima te procesingom u području e-plaćanja. Naš biznis spaja nove tehnologije i mehanizme plaćanja, omogućujući jednostavna a brza, cjenovno prihvatljiva i pouzdana rješenja za e-plaćanja, svim klijentima, bilo gdje i u bilo koje vrijeme.

Pružajući prigodne usluge plaćanja po prihvatljivim cijenama, a putem najnovijih tehnologija, želimo izgraditi svijet u kojem nema granica za elektronička plaćanja, u kome su ona jednostavna, brza i dostupna svima, bilo gdje i u bilo koje vrijeme.

Trenutačno, "Paysera" tim čini više od 100 zaposlenika, posvećenih razvoju proizvoda i potpori. Surađujemo s više od 50 banaka u Europskoj uniji te uslužujemo stotine tisuća klijenata diljem svijeta.

Godine 2012. "Paysera" dobila je europsku licencu za elektronički novac (European Electronic money license) te započela međunarodni razvoj. Godine 2016. preselili smo sjedište u Veliku Britaniju i započeli razvoj te širenje franšizing poslovanja. Sada imamo namjeru proširiti posao u većinu europskih zemalja, i tragamo za partnerima koji bi se priključili našoj brzorastućoj mreži primatelja franšize.

U 2016. godini, po službenim statistikama, e-trgovina je dostigla udio od 8,7 posto od ukupnog prometa u oblasti trgovine na malo diljem svijeta, a u narednim se godinama očekuje da ovaj udio raste po stopi od 20% godišnje. Istodobno, već dugi niz godina, ukupna vrijednost bezgotovinskih transakcija prosječno godišnje raste za stopu od više nego zavidnih 42%. Sve ovo čini da tržište elektroničkih plaćanja (e-plaćanja), putem kojih se odvija do 92% transakcija od ukupnog tržišta e-trgovine, također ima stabilan i brzi rast.

Ulaskom u "Paysera" frašniznu mrežu sada možete iskoristiti potencijal rastućeg tržišta e-plaćanja, i pokrenuti svoj vlastiti posao pružanja platnih usluga.

Broj vlastitih poslovnica

Prva poslovnica u Litvi

Broj franšiznih poslovnica

Poslovnice u 3 zemlje (Bugarska, Latvija, Slovenija)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Kupnjom "Paysera" franšize dobivate sve što je potrebno za pokretanje te vođenje poslovanja u području platnih usluga u vašoj zemlji ili regiji, potpuno integriranog u naš međunarodni sustav.

Kada postanete primatelj franšize, odmah dobivate pristup prekograničnim online transferima, dobivate platformu za e-plaćanja i vlasnički poslovni sustav. Omogućit ćemo vam integraciju u sustav te pružati potporu u neophodnim prilagodbama usluga, pristup multinacionalnoj infrastrukturi banaka i drugih partnera, te neophodnu obuku i potporu, kao i marketinške i prodajne materijale.

Tijekom poslovanja ćemo vam pružati konstantnu potporu, isporučivati ažuriranja i poboljšanja softwarea, pomažući pokretati nove usluge i proizvode, te pružati vam IT i marketinšku podršku. Dobit ćete pristup sveobuhvatnim sustavima upravljanja poslovanjem, konstantno poboljšavan i osvježen know-how, kao i ad hoc potporu u poslovnim, marketinškim pitanjima i pitanjima financijskog upravljanja.


Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Procijenjena vrijednost investicije iznosi 200.000 EUR, a taj iznos uključuje:

  • Ulaznu franšiznu naknadu
  • Postavljanje osnovne poslovne infrastrukture
  • Operativne troškove u prvoj godini poslovanja

Osim toga, primatelji franšize moraju kod nadležnih financijskih institucija osigurati odgovarajuću licencu (dozvolu) za e-novac (e-plaćanja) ili bankarstvo, te pokriti troškove dobivanja licence.


Osnovni zahtjevi sustava

Iako primateljima naše franšize pružamo sveobuhvatnu i integriranu potporu, važno je da zainteresirani kandidati ispunjavaju određene zahtjeve i uvjete, kako bi bili uspješni u poslovima platnog prometa i e-plaćanja.

Idealan primatelj "Paysera" franšize treba imati:

  • iskustvo u vođenju uspješnog biznisa
  • imidž osobe od povjerenja, s dobrom i kristalno čistom reputacijom
  • kapacitet za značajne investicije
  • želju i spremnost da lokalno tržište platnih usluga obogati inovativnim, a cjenovno prihvatljiim rješenjima.

Poželjno je da primatelj "Paysera" franšize ima i:

  • iskustva u bankarskom ili financijskom sektoru
  • dobre veze u lokalnoj poslovnoj zajednici.

Informacije o davatelju franšize

“Paysera” LTD

+370 665 21002

franchise@paysera.com

www.paysera.com

Kontakt osoba za kandidate

Liudas Kanapienis (engleski i ruski jezik)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Paysera.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *
Pošalji

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.