KiwiSun BioSolarium

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Uz punu svjest o zdravstvenoj sigurnosti, koncept KiwiSun solarija temelji se na specijalnoj tehnologiji koju je upravo kreirala naša tvrtka (Black Care Ltd.) – proizvođač solarija s bogatim iskustvom. Za ove 23 godine postojanja, tvrtka se specijalizirala za razvoj medicinskih lampi. Srž ove tehnologije je u posebnom medicinskom svjetlu koje će zadovoljiti i klijente koji brinu o zdravlju.

Kroz dugogodišnji rad, cilj nam je bio napraviti solarij savršen u svakom pogledu, koji će postići nezabilježen uspjeh, ali biti i izuzetna poslovna šansa, prilika za opravdano ulaganje. S tom je idejom 2006. nastao KiwiSun, bio-solarij koji brine o zdravlju svojih klijenata. KiwiSun je prvi franšizni sustav solarija koji koristi opremu po standardima Europske unije, osim što je nositelj certifikata Radiološko-biološkog instituta (Radiological Biology Institute). Zahvaljujući specijalnom zelenom svjetlu, KiwiSun zeleni bio-solarij (s nježnim mehanizmom rada) daje očaravajuću, prirodnu brončanu kožu, potiče proizvodnju vitamina D, apsorpciju kalcija i izlučivanje endorfina, što dovodi do eksplozije energije i dobrog osjećaja.

Uspjeh naše mreže rezultat je temeljitog istraživanja te razvoja koje je podržao tim stručnjaka (marketinški psiholozi, dizajneri, menadžeri marketinga, inženjeri i vlasnici solarija), koji su na ovom radili vrlo posvećeno i dugo. Naša je namjera bila stvoriti ambijent koji će tih nekoliko minuta provedenih u KiwiSun solariju pretvoriti u trenutke čistog užitka. Izgled i dizajn naših salona pozitivno utječu na osjetila.

Kroz našu franšiznu mrežu, koja se u ovom trenutku razvija na osam tržišta, nudimo teritorijalnu ekskluzivnost, centraliziran marketing, obuke, IT sustav, online usluge, besplatan dizajn interijera, pravo na korištenje imena (branda) i vizuala – a povrh svega, zaokružen i operativan koncept koji se već 66 puta dokazao u praksi, koliko u ovom trenutku ima franšiznih salona. Omogućili smo da razina ulaganja bude što je moguće manja, jer ne naplaćujemo ulaznu franšiznu naknadu (budući da smo i proizvođač kapsula za solarij), tako da naši primatelji franšize mogu izravno kupiti solarije od nas po proizvodnoj cijeni. Ostalu opremu za salon i namještaj ne moraju kupiti od nas, ali će svakako dobiti listu najpovoljnijih dobavljača. Naša tvrtka ne želi ubirati profit na pristupanju mreži, već je zainteresirana za dugoročnu suradnju, budući da se najveći dio prihoda generira prodajom solarnih kapsula i kozmetičkih proizvoda – te smo, stoga, zainteresirani za promet svakog pojedinačnog salona.

Uz sve to, naša tvrtka nudi više od 300 različitih kozmetičkih preparata za solarije, s kompletnom linijom KiwiSun proizvoda. Posljednjih godina velik broj međunarodnih tvrtki odabrao je KiwiSun franšiznu mrežu kao kanal za predstavljanje i promociju svojih proizvoda, jer kroz KiwiSun lanac osiguran je izravan pristup korisnicima, a izravna isporuka uzoraka proizvoda i letaka uvijek je praćena lijepim riječima. U posljednjih nekoliko godina surađivali smo s poznatim brandovima i partnerima – Dove, Signal, Rexona, Milka, Gösser, Nescafé, Perwooll ili Merck.

Broj vlastitih poslovnica

5

Broj franšiznih poslovnica

66 (Irska, Engleska, Njemačka, Austrija, Slovačka, Mađarska, Rumunjska, Grčka)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • ​teritorijalna ekskluzivnost
 • besplatan dizajn interijera
 • pravo na upotrebu robne marke i vizuala
 • atraktivan imidž branda i dokazani poslovni koncept
 • financijski model i kalkulator ulaganja
 • proizvodnja i najniže cijene nabave proizvoda
 • jamstvo proizvođača
 • obuka u centralnom uredu, prijenos cjelokupnog poslovnog znanja (know-how)
 • centralizirani marketing i sveobuhvatne kampanje (na razini cijele zemlje)
 • podrška lokalnom marketingu
 • službeni certifikati, sustav osiguranja kvalitete
 • softverska kontrola i online usluge
 • stotine kozmetičkih i drugih, kompatibilnih proizvoda s vlastitom linijom brandiranih proizvoda
 • kontinuirana operativna potpora, obuka, profesionalno praćenje

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Bez ulazne naknade!
 • Iznos ukupne investicije: 70-100.000 €
 • Redovita franšizna naknada: 120 € po kapsuli solarija/mjesečno

Osnovni zahtjevi sustava

Nije potrebno prethodno znanje ili radno iskustvo u ovom području, budući da KiwiSun svojim primateljima franšiza nudi potpuno razrađen koncept. Zahvaljujući tome, gotovo svi mogu uspješno voditi KiwiSun solarij na dogovorenom području.


Informacije o davatelju franšize

Fox Consulting Kft.

1139 Budapest, Rozsnyay u. 11.

+36 20 965 1681

franchise@kiwisun.hu

www.kiwisun.hu

Kontakt osoba za kandidate

Mr. Péter Klein (engleski

mađarski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno KiwiSun BioSolarium.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.