Arby’s

Podaci o master-franšiznom sustavu
Opis master-franšiznog sustava

Arby's – Američki sendvič bar. Najveći svjetski lanac restorana koji nudi vrhunske (high-end) sendviče. Mrežu restorana Arby's čini 3.400 restorana u SAD, Kanadi, zemljama Bliskog istoka i Turskoj. Više od 50 godina Arby's nudi klijentima ručno pravljene sendviče, raznovrsnu kuhinju i izuzetno ukusne deserte. Osnovu izbornika čini najzdravije meso vrhunske kvalitete. Arby's se, na taj način, pozicionirao između fast-food i fast casual restorana.

Primatelj franšize potpisuje ekskluzivni Ugovor o regionalnom zastupništvu (Area Development) u trajanju od 20 godina.

Broj vlastitih poslovnica

950

Broj franšiznih poslovnica

2417, uključujući 131 izvan SAD

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje master-franšize
Podrška primatelju master-franšize
  • 6-8  tjedana obuke u SAD za menadžment koji će upravljati franšiznom jedinicom
  • obuka i pomoć pri otvorenju restorana u Hrvatskoj 
Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Za otvorenje restorana u SAD potrebna je investicija od 350 tisuća do 2,5 milijuna američkih dolara. Arby's očekuje da primatelji franšize budu spremni i kadri brzo otvarati restorane. Primatelj franšize također treba imati kapital koji će mu omogućiti otvorenje 10 Arby 's restorana u roku od 5 godina.

Ulazna naknada iznosi 10.000 dolara za svaki pojedinačni restoran. Redovna naknada je 4,25 posto prihoda od prodaje, pri čemu će primatelj franšize morati izdvajati i najmanje 3,75 posto prihoda od prodaje za marketing.

Informacije o davaocu master-franšize
Arby’s Restaurant Group, Inc.
1155 Perimeter Center West, Atlanta, GA 30338, USA
arbys@franchising.pl
arbys.com
Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta, Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum, pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobit ćete detaljne informacije o poslovnom modelu i uvjetima za kupnju franšize.

Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno franšiznom sustavu.
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank