Lawry’s

Podaci o master-franšiznom sustavu
Opis master-franšiznog sustava

Lawry's je vrhunski restoran, premium klase. To je kultni američki restoran s izbornikom „od pet zvijezica“ i različitim izborom hrane od mesa, plodova mora, predjela i ukusnih deserta. Sva jela s izbornika vrhunski konobari poslužuju na specijalnim "srebrnim" kolicima za serviranje hrane, koja je još 1938. godine, za svečano otvorenje restorana, dizajnirao jedan od osnivača Lawrence Frank.

Restorane vodi obiteljska tvrtka, s tradicijom dugom 75 godina. Veličina restorana je 900 m2. Restorani Lawry's posluju u SAD, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Tajvanu i Kini.

Broj vlastitih poslovnica

4 restorana u SAD

Broj franšiznih poslovnica

6 restorana izvan SAD

Podaci za primatelje master-franšize
Podrška primatelju master-franšize

Lawry's pruža jedinstven dizajn restorana, kompletne priručnike za obuku, marketinški materijal i promotivne materijale. Također pruža sveobuhvatnu podršku tijekom izgradnje i otvorenja novog restorana.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Najmanje 4 milijuna USD.

Osnovni zahtjevi sustava

Tražimo tvrtku s vrhunskom organizacijom i dovoljno kapitala, spremnu otvoriti i voditi vrhunski restoran na top lokaciji.

Informacije o davaocu master-franšize
Lawry’s Restaurants, Inc.
234 E Colorado Blvd., Suite 500, Pasadena, CA 91101, USA
lawrys@franchising.pl
www.lawrysonline.com
Kontakt osoba za kandidate

Molimo Vas ispunite i pošaljete formular za kontakt (ispod). Poslat ćemo Vam prezentaciju koncepta, Sporazum o povjerljivosti i Upitnik za kandidate. Nakon što ispunite Upitnik i potpišete Sporazum, pošaljite ih na kontakt mail (gore naveden) i dobit ćete detaljne informacije o poslovnom modelu i uvjetima za kupnju franšize.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank