Prijava kandidata

Registar je namijenjen poduzetnicima koji žele pokrenuti ili prošire vlastiti posao. Dokazana je činjenica da je kupnja franšize (franšiznog paketa) jedan od najuspješnijih poslovnih modela koji znatno uvećava vjerojatnost poslovnog uspjeha. Stoga zainteresirani za kupnju franšize (tzv. primatelji franšize) mogu se prijaviti u registar franšiza - i to tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davalaca i primalaca franšize

Katalog franšiza i partnerskih sustava predstavlja sam po sebi 47 ideja za posao. Mnogo više informacija o modelima i načelima suradnje dobićete izravno kroz kontakt sa predstavljenim kompanijamadavocima franšize iz kataloga. Ali ako Vam se trenutno nijedna od predstavljenih tvrtka ne čini kao najbolji izbor, preporučamo da se upišete u registar franšiza. Tako će svi davatelji franšize koji, na bilo koji način, surađuju sa Franchising.hr (ili "sestrinskim portalima" PROFIT system-a diljem Europe) moći Vam pošalju vlastite prijedloge odnosno ponude, putem e-maila ili poštom. Molimo ispunite upitnik što preciznije - tako da ponude koje budete dobivali budu što više u skladu s Vašim potrebama. Također, zahvaljujući tome što smo deo PROFIT system grupacije, dobijaćete i ponude od kompanija davalaca franšiza koje svoje franšizni sustave još uvijek nisu pokrenule u Hrvatskoj, odnosno regiji. Napominjemo da su polja označena crvenom zvjezdicom (*) obavezna!

Lični podaci
Ime i prezime *
Kontakt telefon *
E-mail *
Region *
Dodatne informacije
Željena delatnost (možete navesti i više njih) *
  • Trgovina  • UslugeIznos planiranih sredstava za investiranje *
Da li ste vlasnik tvrtke? *
If you see this, leave this form field blank

PROFIT franchise services d.o.o. izjavljuje da će prikupljene osobne podatke iskoristiti isključivo za stvaranje detaljne baze podataka o osobama zainteresiranim da postanu primatelji franšiza. Osobni podaci biće korišteni isključivo od strane PROFIT franchise services d.o.o. kao i drugih dijelova poslovnog sustava PROFIT system (Poljska, Češka, Ukrajina, Mađarska, Rumunjska, Srbija), kao i partnerskih kompanija zainteresiranih da se obrate potencijalnim primateljima franšize. Također, naglašavamo da možete vršiti provjeru i ispravak osobnih podataka u našim bazama podataka. Prikazivanje podataka je dobrovoljno.

Izjavljujem da sam punoljetan/a i da moje osobne podatke PROFIT franchise services d.o.o. može davati drugim pravnim subjektima unutar, kao i izvan granica Hrvatske. Istovremeno izjavljujem i da mi je poznato da će moji osobni podaci biti predmet obrade. Suglasan sam i da mi PROFIT franchise services d.o.o. može slati i dodatne materijale u vezi s franšiznim poslovanjem.

Želim se pretplatiti na dvomjesečni newsletter Franchising.hr portala, koji, između ostalog, sadrži vijesti o aktualnim franšizama i novinama u katalogu franšiza.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank