vijesti

poslovne usluge i internet | 14.12.2021

Kurirska franšiza osvaja regiju

Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže i u Srbiju. Prva je poslovnica otvorena u Beogradu.

gastronomija i ugostiteljstvo | 10.12.2021

Riblje delicije i franšiza

Tko ima želju obogatiti lokalno gastro tržište i pokrenuti uspješan brand ribljeg street food restorana – od sada može uzeti franšizu koncepta Fish Delish. Kakva se prilika nudi franšiznim partnerima?

regija | 09.12.2021

Kandidat po mjeri

Proces odabira kandidata za primatelja franšize nije jednostran proces. Procjenu o kompatibilnosti i mogućnosti suradnje donose obje strane – podsjeća Marek Halfar iz konzultantske kuće PROFIT system

ljepota i fitness | 24.11.2021

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sada u fokusu i kako će se dalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alexandre Lourenço

regija | 24.11.2021

Uloga po mjeri velikih igrača

Kada kupe master franšizu, primatelji franšize ulaze u „ozbiljnu igru“ od samog početka. Iako je profit u tom slučaju veći, neusporedivo su veće i obveze.

edukacijske usluge | 23.11.2021

Naučiti nešto novo i mnogo više

U ožujku 2021. Timea Kiss potpisala je ugovor o master franšizi i obvezala se razviti mrežu „Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ u Mađarskoj.

gastronomija i ugostiteljstvo | 16.11.2021

Pizza Hut budućnosti

Godina 2020. bila je godina reorganizacije za brend Pizza Hut. Franšizna mreža ponovno raste, a zainteresirani su i za širenje u zemljama ove regije.

regija | 15.11.2021

Kako odabrati franšizu „po svojoj mjeri“?

Poduzetnici koji se dvoume oko uzimanja franšize znaju da odluka nije laka – mnogi čimbenici utječu na konačni ishod. Koji to koraci vode do pozitivnog odgovora?

svijet | 02.11.2021

Nije franšizing za svakoga

Franšizna suradnja, kao i svaki drugi poslovni model, ima svoja ograničenja. Koji su to razlozi zbog kojih poduzetnici odustaju od uzimanja franšize?

ostale usluge | 02.11.2021

Prava je sreća usrećiti druge

Živimo u nevjerojatnom vremenu u kojem svaki hobi može prerasti u posao koji će donijeti profit i lijep život pun zadovoljstva. Što je za to potrebno, otkriva Milica Lepojević, kreatorica koncepta Perfect Surprise

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.10.2021

Japanska kuhinja u malom formatu

Sushi restoran ne može funkcionirati samo s dva zaposlenika. Japanos, međutim, može! – kaže Cristina El Majzoub, operativna direktorica ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Europe

svijet | 28.10.2021

Tržište otvoreno za franšize

Što mogu očekivati ​​franšizni sustavi koji imaju želju proširiti svoje biznise na tržište Francuske?

edukacijske usluge | 07.10.2021

Kreativno obrazovanje u temelju franšize

Tržište izvannastavnih aktivnosti za djecu konstantno raste. Prilika je to i za koncept Edukido, koji će od ove godine svoje edukativne radionice s LEGO kockama i originalne programe ponuditi i djeci iz ove regije.

edukacijske usluge | 04.10.2021

Spremni za promjene

Programiranje i obrazovanje budućih IT stručnjaka dobivaju sve više na značaju jer ljudi shvaćaju koliko je IT važan za današnje generacije djece, kaže Bartosz Jakubowski, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Coding Giants

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.09.2021

Zaradi na jeftinoj kavi

Cofix, lanac kafića s povoljnim cijenama, pojavio se na tržištu Izraela kao žestoki konkurent Starbucksu. Danas, nakon što su postigli zavidne rezultate na postojećim tržištima, namjeravaju proširiti biznis diljem Europe.

gastronomija i ugostiteljstvo | 23.09.2021

Zdrava hrana, dobra investicija

Lanac restorana zdrave hrane Salad Box traži franšizne partnere i u zemljama ove regije.

edukacijske usluge | 21.09.2021

Kroz igru do znanja

Raditi s djecom i uživati u poslu kojim se bavite bilo je ostvarenje snova, kaže Sandra Bilić-Kandić, primateljica master franšize koncepta Tinker Labs. Cilj joj je podijeliti iskustvo i proširiti franšiznu mrežu škola u Srbiji i Crnoj Gori.

edukacijske usluge | 20.09.2021

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom pokazala je da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je i naučila da je budućnost u onlinu – kaže Grzegorz Morawski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

edukacijske usluge | 20.09.2021

Dva dobra u jednom programu

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ predstavila je svoj novi obrazovni program. Osim polaznika, koristi od ove novine trebali bi osjetiti i sami primatelji franšize.

svijet | 15.09.2021

Franšize iz Amerike za cijeli svijet

Magazin Entrepreneur objavio je ovogodišnju listu 200 najuspješnijih američkih franšiza koje aktivno traže primatelje franšize na stranim tržištima.

  prvi
  predhodna
2
3
5
6
sledeća  
zadnji