vijesti

usluge za individualne klijente | 13.09.2021

Pun potencijal nakon pandemije

Pandemija jeste usporila, ali nije zaustavila tempo širenja franšiznog lanca samoposlužnih praonica rublja LG Laundry Lounge. Što se promijenilo te na što sada mogu računati primatelji ove franšize?

edukacijske usluge | 07.09.2021

Koncept koji mijenja život

Kako je nastao Tinker Labs, što je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

odjeća i obuća | 20.08.2021

Jeans i franšiza

Turski modni brand LOFT već 30 godina uspješno posluje na izuzetno konkurentnom tržištu proizvodnje i prodaje tekstilnih proizvoda. Sada su spremni za širenje u Europi, a franšizne partnere traže i u ovoj regiji.

gastronomija i ugostiteljstvo | 02.07.2021

Brza zdrava hrana

Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po mjeri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal te tko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaş

turizam i hotelijerstvo | 02.07.2021

Direct Booker osvaja jug

Direct Booker je svoj franšizni portfelj ove godine proširio s dva nova tržišta – Sjevernom Makedonijom i Grčkom. Kakvi su planovi te očekivanja novih primatelja franšize?

edukacijske usluge | 01.07.2021

Radost čitanja utkana u franšizu

Franšiza školice „Čitaj za 5“, poznate po jedinstvenom programu učenja čitanja, prepričavanja i pisanja sastavaka, sada je dostupna širom regije. Koje bi uvjete trebali ispuniti budući franšizni partneri?

regija | 09.06.2021

Polako i sigurno do franšize

Ako vodite mali biznis koji se lako može „replicirati“, franšizing je idealan način za proširenje poslovanja. Što su, međutim, osnovni preduvjeti za razvoj uspješne franšize?

svijet | 07.06.2021

Pravo na ekskluzivnost teritorija

Što podrazumijeva „teritorijalna ekskluzivnost“ u franšizingu? Kako ona funkcionira u praksi? Ima li ograničenja? I zašto je važna?

gastronomija i ugostiteljstvo | 02.06.2021

Kad kava postane više od užitka

Poduzetni ljubitelji kave koji imaju želju i ambiciju voditi premium kafeteriju od sada mogu razmisliti i o franšizi koncepta Meron. Koje sve uvjete trebaju ispuniti budući primatelji ove franšize?

edukacijske usluge | 01.06.2021

Gradimo bolju budućnost

„Svatko tko prepozna ljepotu naše obrazovne misije, kvalificiran je za primatelja franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

gastronomija i ugostiteljstvo | 24.05.2021

Slatki biznis s krafnama

Franšizni sustav Donuterie zainteresiran je razviti mrežu svojih slastičarnica i na tržištu Hrvatske. Koliko treba uložiti u ovu franšizu?

poslovne usluge i internet | 19.05.2021

Zdrava poslovna priča

Osobe sklone alternativnoj medicini bili bi idealni primatelji franšize centra za biorezonancu Valera Vita. Koje sve još uvjete trebaju ispuniti ako žele otvoriti i voditi franšizni centar pod ovim brandom?

edukacijske usluge | 18.05.2021

Obrazovanje za generacije koje dolaze

Međunarodni franšizni koncept Young Engineers nudi izvanškolske aktivnosti za djecu na području znanosti i inženjerskih vještina. Tko bi bio idealan partner za ovu franšizu i kako otvoriti školu u Hrvatskoj?

svijet | 10.05.2021

U susret sajmovima franšiza

Dva najveća međunarodna sajma franšiza u Europi potvrdila su „povratak u igru“ i objavila datume održavanja za ovu godinu.

usluge za individualne klijente | 28.04.2021

Šansa u čudesnom svijetu muzeja

Željeli su ponuditi jedinstveno posjetiteljsko iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posjetitelje svih uzrasta. „Muzej osjetila“ je za kratko vrijeme postao nezaobilazna atrakcija te naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

edukacijske usluge | 27.04.2021

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobivamo, i na koju ćemo uvijek moći računati, ključna je u franšiznoj suradnji i objašnjava svjetski uspjeh Maple Beara“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sustava

edukacijske usluge | 21.04.2021

Umrežavanje Europe

Poljska škola programiranja za odrasle Coders Lab otvorena je u dvije nove zemlje EU-a, a na snazi su i nove pogodnosti za potencijalne partnere iz regije.

usluge za individualne klijente | 16.04.2021

Dobro došli u svijet barberinga

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele pokrenuti biznis u ovom području sada mogu razmisliti i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku poduzetnim ljudima iz Hrvatske, ali i regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.04.2021

Uz franšizu do fish bara

Spojili su ljubav prema ribi, moru i gastronomiji i pokrenuli street food fish bar Tunaholic. Ovaj gastro kutak, osmišljen do najsitnijih detalja, brzo je razvio i ponudio franšizu. Koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni franšizni partneri Tunaholica?

gastronomija i ugostiteljstvo | 09.04.2021

CHIPAS stiže u Visoko

Prva franšizna jedinica u Bosni i Hercegovini sarajevskog restorana CHIPAS otvara se u Visokom.

  prvi
  predhodna
3
4
6
7
sledeća  
zadnji