poslovne usluge i internet

poslovne usluge i internet | 14.12.2021

Kurirska franšiza osvaja regiju

Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže i u Srbiju. Prva je poslovnica otvorena u Beogradu.

Poznata kurirska služba Mail Boxes Etc. stiže i u Srbiju. Prva je poslovnica otvorena u Beogradu.

poslovne usluge i internet | 04.11.2020

Put do globalnog branda

Koji su poslovni ciljevi ProfitAppa, koja su tržišta otvorili, kakav profil primatelja franšize traže i što očekuju u narednim godinama, otkriva franšizni menadžer tvrtke Marko Mirović

poslovne usluge i internet | 04.09.2020

Nijedan biznis nije sigurna oklada

Čak i oni poduzetnici koji odluče kupiti franšizu – dokazani poslovni koncept – ne smiju računati na stopostotni uspjeh. U privatnom biznisu ima tisuću prepreka, ali će uspjeh biti izvjesniji ako se izbjegnu neke od uobičajenih pogrešaka.

poslovne usluge i internet | 06.07.2020

Prevođenje u svijetu franšizinga

Slovenska prevoditeljska agencija K&J Translations posluje na osam stranih tržišta i ima franšize u četiri zemlje. Tko su poželjni franšizni partneri te koja su tržišta u fokusu za daljnji franšizni razvoj?

poslovne usluge i internet | 03.02.2020

Uspostavljanje dobre prakse

Flash Europe, europski lider u pružanju usluga premium transporta, nastavlja franšizno širenje, a od ove godine uvodi i praksu godišnjih skupova franšizne mreže.

poslovne usluge i internet | 12.12.2019

Tri prijatelja, dva vozila i tri rute

Da bi do zračne luke stigli lako i komforno, morali su pokrenuti vlastiti biznis. Tako je nastao GoOpti, tvrtka specijalizirana za putnički prijevoz, koja danas svoje usluge nudi u pet zemalja te namjerava franšiznu mrežu proširiti i izvan ove regije.

poslovne usluge i internet | 13.11.2019

Aplikacijom do profita

ProfitApp International, vlasnik istoimene aplikacije koja se temelji na programu lojalnosti, povezujući tvrtke iz različitih industrija i kupce, prva je crnogorska franšiza koja je započela širenje u regiji.

poslovne usluge i internet | 26.09.2019

Sigurnost uz iskusnog partnera

Signal 88 Security ima više od 350 franšiznih poslovnica, uglavnom u zemljama engleskog govornog područja. Daljnji razvoj franšizne mreže sada pak počinje od Mađarske.

poslovne usluge i internet | 21.06.2019

Hitni transport brzo raste

Flash Europe, europski lider u području profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće franšizni program u ovoj regiji. Tko može postati primatelj franšize i što se očekuje od partnera, otkriva franšizni menadžer Frank van Doorn

poslovne usluge i internet | 17.06.2019

Mikrologistika nadohvat ruke

Mail Boxes Etc. nudi poduzećima niz logističkih usluga. Poslovanje širi pomoću franšize, te je na taj način prisutan i u Hrvatskoj. U narednom periodu planiraju širenje mreže i u ostatku Adriatik regije.

poslovne usluge i internet | 30.04.2019

Poslovna prilika na tržištu hitnog prijevoza

Flash, europski lider u pružanju profesionalnih usluga hitnog transporta, pokreće novi franšizni program. Cilj – proširenje mreže prijevoznika i partnera diljem Europe. Primatelje franšize traže i u zemljama ove regije.

poslovne usluge i internet | 08.04.2019

Bez „reklama s naslovnica“

Tek što su najavili širenje na inozemnim tržištima, španjolski sustav oglašavanja Grupo Overnews odustaje od međunarodnog franšizinga.

poslovne usluge i internet | 29.03.2019

Zadovoljni i klijent i zaposlenik

Kako poduzetnici mogu automatizirati i digitalizirati svoje biznise? UDS nudi vlasnicima biznisa niz rješenja, a ljudima koji tek razmišljaju o poduzetništvu – mogućnost razvoja kroz franšizu.

poslovne usluge i internet | 25.01.2019

Reklama s naslovnica

Različite stvari mogu poslužiti kao „prostor za reklamu“, potrebno je samo malo kreativnosti – kažu u španjolskoj tvrtki Grupo Overnews, koja odnedavno nudi franšizu i poduzetnicima iz ove regije.

poslovne usluge i internet | 24.08.2018

Moskva za poduzetne

Od 10. do 12. rujna u glavnom gradu Rusije održat će se 16. franšizni sajam BUYBRAND Expo.

poslovne usluge i internet | 30.07.2018

Bartercard stiže u Europu

Najveći svjetski B2B operater za trgovinsku razmjenu bez novca nedavno je započeo poslovanje u Francuskoj putem franšize. Za australski Bartercard ovo je drugo europsko tržište, a planira se daljnje širenje.

poslovne usluge i internet | 05.06.2018

Razmjena iskustva na „šalici kave“

Business Café, koncept temeljen na ideji da se mali poduzetnici okupljaju i razmjenjuju iskustva na organiziranim događajima, započeo je nedavno poslovanje i u Austriji.

poslovne usluge i internet | 12.03.2018

ERA u vrhu svjetskih franšiza

Britanski Expense Reduction Analysts nedavno je ovjenčan titulom najbolje svjetske franšize iz svjeta biznisa. Poslovanje razvijaju i u Hrvatskoj.

poslovne usluge i internet | 29.08.2017

Lijek za slabe točke biznisa

Kako Expense Reduction Analysts (ERA) pomaže tvrtkama te kakvo je interesovanje za uslugu „rezanja troškova“ u ovoj regiji, otkriva Nikola Oršanić, primatelj ERA franšize

2
3