ljepota i fitness

ljepota i fitness | 29.05.2023

Ostvareni planovi i novi koraci

DepilConcept, međunarodni brend estetskih centara, u travnju je proslavio četiri godine poslovanja na tržištu Srbije.

DepilConcept, međunarodni brend estetskih centara, u travnju je proslavio četiri godine poslovanja na tržištu Srbije.

ljepota i fitness | 25.03.2020

Njega ljepote u doba pandemije

Epidemija koronavirusa sigurno utječe i na biznise iz sektora njege ljepote. Kako se franšizni sustavi nose s novom situacijom? Dijelimo neka iskustva iz Poljske.

ljepota i fitness | 20.01.2020

U razvoj s jasnim ciljevima

Početak godine je, u pravilu, vrijeme za analizu prethodnog poslovanja. Što je obelježilo portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, govori vlasnik branda Alexandre Lourenço

ljepota i fitness | 18.11.2019

Dok kilogrami nestaju, zarada raste

Lanac centara za rukovođenje i održavanje tjelesne težine Body Creator ove godine obilježava 18 godina poslovanja i najavljuje jače širenje u regiji. Zašto je ova franšiza idealna za žene poduzetnice?

ljepota i fitness | 12.11.2019

Njega ljepote kao obiteljski biznis

Centar za njegu ljepote Cacao otvorio je franšiznu poslovnicu u Banjaluci. Tko su primatelji franšize za ovo područje te kako su u njezi ljepote prepoznali dobru priliku za obiteljski biznis?

ljepota i fitness | 28.08.2019

Zabavi se i zaradi

Zašto se rekreacija i obiteljska zabava klasificiraju kao perspektivni poslovni sektori? Trampolinski park WOOP! pruža i dobar primjer i šansu za poduzetnike zainteresirane za franšizu.

ljepota i fitness | 23.07.2019

Uz DepilConcept do vlastitog biznisa

Od travnja 2019. u Srbiji posluje DepilConcept, portugalski franšizni sustav specijaliziran za epilaciju. Primatelji master franšize za ovo tržište otkrivaju po čemu se DepilConcept izdvaja od drugih – kao koncept i biznis prilika.

ljepota i fitness | 22.04.2019

Volja i predanost su presudni

U Srbiji posluje 12 franšiznih Dr FeelGood fitness klubova. S vlasnikom brenda, Sašom Plećevićem, razgovarali smo o tome što je važno za uspjeh franšize u ovom području.

ljepota i fitness | 08.03.2019

Uskočiti u biznis

Jump Planet, zabavni park s trampolinima dizajniran i razvijen u Poljskoj, nudi franšizu i u ovoj regiji. Za poduzetnike koji razmišljaju o pokretanju atraktivnog biznisa, ovo je dobra prilika, kaže Bartosz Śledziński, vlasnik koncepta

ljepota i fitness | 06.03.2019

DepilConcept stiže u regiju

Portugalski brand u području dugotrajnog uklanjanja dlaka DepilConcept otvara prvu franšiznu kliniku u Srbiji. Primatelj master franšize najavljuje širenje mreže i jačanje branda.

ljepota i fitness | 19.02.2019

Lako uz Semilac

– Popularnost hibridnih lakova za nokte raste, a Semilac je vodeći brand u Poljskoj – kaže Paulina Patelka, direktorica franšiznog razvoja, ističući da franšizne partnere traže širom Europe te da su od zemalja ove regije posebno zainteresirani za Sloveniju

ljepota i fitness | 11.01.2019

Skok za profit

Jump Planet, poljski koncept zabavnog parka s trampolinama, nudi franšizu i u zemljama ove regije. Što se očekuje od primatelja franšize?

ljepota i fitness | 26.12.2018

Bez ozbiljnog pristupa, nema uspješne priče

Kako usluge njege ljepote mogu prerasti u ozbiljan biznis, tko je idealni primatelj CACAO franšize te zašto su razvili novi format i podbrand, govori Nemanja Čalija, vlasnik franšiznog koncepta CACAO

ljepota i fitness | 30.10.2018

Ljepota uređenog koncepta

Mađarski lanac biosolarija KiwiSun ima franšizne poslovnice diljem Europe. I poduzetnici iz zemalja ove regije mogu postati primatelji ove franšize.

ljepota i fitness | 26.10.2018

Više od ljubavi prema pivu

Opuštanje i kupanje u pivu? Iako se doima kao fantazija, ovaj koncept doista postoji. Uz svoje vrhunske pivske kupke, češki Original Beer Spa od ove godine nudi i franšizu.

ljepota i fitness | 04.10.2018

CHIX stiže u Sofiju

Koncept CHIX, u čijoj je osnovi oblikovanje obrva koncem, započinje poslovanje u Bugarskoj – franšizna je jedinica otvorena početkom listopada u Sofiji.

ljepota i fitness | 23.07.2018

Davatelj franšize je kao dobar trener

Uspjeh koji je DepilConcept, portugalski franšizni sustav za epilaciju, postigao u Poljskoj može poslužiti kao odličan primjer plodonosne franšizne suradnje – posebno što DepilConcept uskoro stiže i u ovu regiju.

ljepota i fitness | 10.07.2018

Oblikovanje obrva, prilika za zaradu

CHIX, koncept u čijoj je osnovi oblikovanje obrva koncem, uspješno širi vlastitu mrežu u Hrvatskoj, a nedavno je otvorena i prva franšizna poslovnica.

ljepota i fitness | 13.02.2018

Zeleno svjetlo za Europu

KiwiSun je jedan od najuspješnijih franšiznih sustava u Mađarskoj. Što ovaj lanac solarija čini posebnim i kako namjeravaju osvojiti Europu, otkriva tvorac koncepta Peter Klein

2
3
4
5