USLUGE

usluge za individualne klijente | 28.04.2021

Šansa u čudesnom svijetu muzeja

Željeli su ponuditi jedinstveno posjetiteljsko iskustvo koje će spojiti zabavu i edukaciju i privući posjetitelje svih uzrasta. „Muzej osjetila“ je za kratko vrijeme postao nezaobilazna atrakcija te naveo osnivače da sada ponude i – franšizu.

edukacijske usluge | 27.04.2021

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobivamo, i na koju ćemo uvijek moći računati, ključna je u franšiznoj suradnji i objašnjava svjetski uspjeh Maple Beara“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sustava

edukacijske usluge | 21.04.2021

Umrežavanje Europe

Poljska škola programiranja za odrasle Coders Lab otvorena je u dvije nove zemlje EU-a, a na snazi su i nove pogodnosti za potencijalne partnere iz regije.

usluge za individualne klijente | 16.04.2021

Dobro došli u svijet barberinga

Tržište brijačnica konstantno raste, a oni koji žele pokrenuti biznis u ovom području sada mogu razmisliti i o uzimanju franšize. Barbershop Mr. Razor iz Zadra pruža priliku poduzetnim ljudima iz Hrvatske, ali i regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 14.04.2021

Uz franšizu do fish bara

Spojili su ljubav prema ribi, moru i gastronomiji i pokrenuli street food fish bar Tunaholic. Ovaj gastro kutak, osmišljen do najsitnijih detalja, brzo je razvio i ponudio franšizu. Koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni franšizni partneri Tunaholica?

gastronomija i ugostiteljstvo | 09.04.2021

CHIPAS stiže u Visoko

Prva franšizna jedinica u Bosni i Hercegovini sarajevskog restorana CHIPAS otvara se u Visokom.

gastronomija i ugostiteljstvo | 29.03.2021

Sushi i za poduzetne Slavonce

Pandemija nije usporila razvoj mreže Sushi by A'sa, koncepta za pripremu i prodaju suhija „to go“. Prva prodajna jedinica nedavno je otvorena u regiji Slavonije, a kako koncept kompanije nalaže, poslovanje će nakon uhodavanja preuzeti primatelj franšize.

edukacijske usluge | 25.03.2021

Novo tržište za „Školu brzog čitanja“

„Škola brzog čitanja i mudrog učenja“ ulazi na tržište Mađarske – potpisan je ugovor sa primateljicom master franšize, a prva će škola početi s radom u rujnu.

usluge za individualne klijente | 22.03.2021

Preko franšize u svijet gaminga

Voditi Esports Arenu može biti dobra poslovna prilika, pogotovo ako se uzima franšiza dokazanog koncepta. Što nudi sustav Friendly Fire te koje uvjete trebaju ispuniti potencijalni primatelji ove franšize, otkriva vlasnik koncepta David Kosir.

edukacijske usluge | 18.03.2021

Promjene ne utječu na razvoj

Kako se način rada prilagođavao uvjetima pandemije te na kakvu su podršku mogli računati brojni primatelji franšize, odgovara Radosław Kulesza, suosnivač škole programiranja za djecu Coding Giants

edukacijske usluge | 16.03.2021

Bez zastoja za sektor edukacije

Franšize iz područja edukacije djece nastavile su širiti svoje mreže i tijekom pandemije. Nekoliko je sustava potpisalo franšizne ugovore i započelo poslovanje i u zemljama ove regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 18.02.2021

Izvući najbolje iz izazova

Kako je pandemija oblikovala poslovanje i u čemu je snaga franšiznog sustava McDonald'sa, otkriva Radim Foltyn, direktor franšiznog razvoja u tvrtki McDonald's Češka

edukacijske usluge | 02.02.2021

Dobra investicija u budućnost

Škola programiranja iz Poljske Coding Giants krajem će veljače dobiti franšizu u Hrvatskoj. Kako je pronašla svoj put do Coding Giantsa i što ju je posebno privuklo ovom konceptu, otkriva Branka Bebić, vlasnica licence za tržište Hrvatske.

edukacijske usluge | 25.01.2021

Nema predaha za IT škole

Coders Lab, najveća mreža IT škola u Centralnoj i Istočnoj Europi, nastavlja razvijati franšiznu mrežu na europskim tržištima. Franšiza je dostupna i za zemlje ove regije.

gastronomija i ugostiteljstvo | 05.01.2021

Pizzerije za poduzetne

Pizza Hut nastavlja širenje u Centralnoj i Istočnoj Europi – traži primatelje franšize koji bi željeli otvoriti i voditi više restorana. Koliko treba uložiti u ovu međunarodnu franšizu?

poslovne usluge i internet | 17.12.2020

Zaštita u temelju franšize

Iz Amerike na tržišta ove regije stiže Signal 88 Security, franšizni sustav specijaliziran za poslove zaštite osoba i imovine. Tko može biti primatelj ove franšize?

gastronomija i ugostiteljstvo | 30.11.2020

U svim glavnim gradovima Europe

Kako se razvija poslovanje u uvjetima pandemije te gdje se još može očekivati otvaranje franšiznih slastičarnica pod brandom La Donuteria, odgovara vlasnik ovog koncepta Peter Straňák

usluge za individualne klijente | 26.11.2020

Profesionalna usluga na mreži

Online platforma Qjob pomaže u povezivanju raznih tvrtki i pružatelja usluga s potencijalnim klijentima. Tvrtka namjerava razviti posao i u Hrvatskoj. Tko može dobiti licencu?

gastronomija i ugostiteljstvo | 20.11.2020

Sigurna dostava hrane

Minimalni kontakt s klijentima, redovita uporaba dezinficijensa i stalne provjere zdravlja dostavljača – načela su sigurne dostave hrane. Kako jedan franšizni sustav primjenjuje ova načela u praksi?

edukacijske usluge | 06.11.2020

Pravo vrijeme za škole programiranja

Pandemija koronavirusa potvrdila je koliko nam je IT potreban. Poljski franšizni sustav Coders Lab posvećen je upravo obrazovanju IT stručnjaka, a cilj im je otvoriti franšizne škole programiranja i na ovom području.

  prvi
  predhodna
2
3
5
6
sledeća  
zadnji