Mini Pani je poslovni koncept idealan za samozapošljavanje te odličan obiteljski posao koji može omogućiti pristojnu zaradu!
 

Djelatnost tvrtke Mini Pani je proizvodnja duboko smrznutog peciva, koje se potom distribuira putem franšiznog sustava – naših primatelja franšize – koji peku i prodaju peciva u svom prodajnom prostoru.

Mini Pani se nalazi u samom vrhu pekarske industrije na tržištima regije. Već više od 14 godina uspješno primjenjujemo našu franšiznu strategiju i svoju franšiznu mrežu – koju čini više stotina Mini Pani prodajnih jedinica – razvijamo u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. A naša se mreža i dalje širi – aktivno tražimo franšizne partnere u Istočnoj, Centralnoj te Zapadnoj Europi.

Sigurna osnova uspješnog poslovanja sa nama jesu iskustvo i potpora koju pružamo partnerima – ne samo što pružamo isprobanu i dokazanu poslovnu priliku, već nas prije svega krasi stalna briga o partnerima. Naš je franšizni sustav pouzdan, jedinstven, dobro reguliran, a naša franšiza je franšiza poslovnog formata, koja u cjelosti ispunjava uvjete franšiznog etičkog kodeksa prema Europskoj franšiznoj federaciji.

IMG:2731:

Proizvodnja, kakvoća i sigurnost

Proizvodni pogon, koji se prostire na 5.000 m2, proizvodi peciva koja se, potom, posredstvom franšiznog sustava, peku u objektima naših partnera.
Mini Pani proizvodi su peciva koja se po kakvoći, izgledu i okusu mogu mjeriti s proizvodima vodećih svjetskih pekarskih kompanija. Mini Pani ima integriran sustav kakvoće, sigurnosti namirnica, HACCP sustava i zaštite životnog okoliša. Posjedujemo certifikate ISO 22000 i ISO 14000. Halal certifikatom je dodatno zaokružen još jedan kriterij kvalitete naših proizvoda.

Mini Pani se oslanja na vlastito istraživanje i razvoj, što je jamstvo pouzdanosti i kvalitete naših proizvoda.

Kakvoća proizvoda osigurava se kako pažljivim odabirom sirovina, tako stalnom kontrolom tehnološkog postupka proizvodnje, počevši od pripreme sastojaka pa do pakiranja gotovog proizvoda. Zahvaljujući provjerenim recepturama, pridržavajući se točno definiranih tehnoloških parametara tijekom pripreme tijesta, nadjeva, oblikovanja peciva, fermentacije i zamrzavanja, postiže se ujednačena kvaliteta Mini Pani proizvoda. Briga o zadovoljstvu i zdravlju naših potrošača, usmjerila nas je ka proizvodnji peciva bez transmasnih kiselina.

IMG:2728:

Stalna kontrola higijene proizvodnog pogona i samog procesa, pored zdravstveno ispravnih sirovina, osobne higijene zaposlenika, osiguravaju proizvodnju peciva sigurnih za konzumaciju. Pored stalnog unutarnjeg nadzora i kontrole, kakvoća i sigurnost proizvoda, higijena radne sredine i zaposlenika provjeravaju se i od strane vanjskih akreditiranih laboratorija.

Dodatno, sve djelatnosti našeg poduzeća vrše se uz poštivanje i stalno unapređivanje životne sredine. Selektivno sakupljanje otpada za nas nije samo zakonska obveza, već način organiziranja proizvodnje još od samog pokretanja proizvodnog pogona.

Od 2011. godine sustav menadžmenta poduzeća usklađen je i sa zahtjevima ISO 14001:2004.

Proizvodi Mini Pani

MINI PROIZVODI pripremaju se od kvasnog ili beskvasnog lisnatog tijesta, težine između 15 i 40 grama. Mini peciva prodaju se na mjerenje.

IMG:2704:
IMG:2701:

Mini hrenovka
Mini pileća šunka i vrhnje
Mini jagoda i vanilija
Mini bijeli sir i kukuruzne pahuljice
Calzone

XL PROIZVODI - PUŽEVI I MAXI PECIVA:

Puž s kakaom
Pizza puž
Maxi sa sirom
Maxi sa sjemenkama

IMG:2710:
IMG:2692: MINI BUREK I FINGERSI – rađeni prema potpuno novoj tehnologiji i maksimalno povećanim postotkom nadjeva.

MINI KROASANI su nešto sasvim novo u ponudi. Idealna ponuda uz kavu!

IMG:2707:
IMG:2695:

Pored peciva u ponudi je i napitak sa 9 vitamina

Postanite i Vi primatelj franšize Mini Pani!

Za Vas, kao primatelja franšize, osiguravamo:

 • robnu marku i vizualni identitet
 • opremu za rad, digitalne pećnice – korištenje spot-pećnica i vitrina bez naknade
 • razvijenu i sigurnu metodu rada, iskustvo i znanje koje prenosimo preko obuke i stalnog savjetovanja
 • potporu u vidu besplatne tehničke, tehnološke, marketinške usluge, besplatno servisiranje spot-pećnice, besplatnu dostavu robe
 • pristup franšizi bez plaćanja uobičajene "ulaznice" – potrudili smo se osmisliti najdostupniji franšizni koncept, tako da ulaganja budu minimalna, a da veći dio profita ostane kod primatelja franšize. Ne postoji zahtjev da se kupi određena količina proizvoda, koja bi se držala na lageru
 • Od naših primatelja ne tražimo ništa unaprijed, ne vezujemo ih godinama za nepoznato, već im nudimo test razdoblje tijekom kojeg dobivaju besplatnu dostavu robe
 • ekskluzivitet i marketinšku potporu.

Mini Pani može biti zasebna spot-pekara, „shop-in-shop“ koncept, otok u trgovačkom centru ili mobilne jedinice za prodaju peciva.

IMG:2713:

Od Vas kao primatelja očekujemo:

 • da želite biti dio naše franšize i raditi unutar sustava po unaprijed zadanim pravilima
 • da posjedujete prodajni prostor na frekventnom mjestu
 • da raspolažete potrebnim početnim kapitalom
 • Za vrijeme trajanja ugovora neophodno je osigurati jamstva za pećnicu i vitrine.

Mini Pani je poslovni koncept idealan za samozapošljavanje te odličan obiteljski posao koji može omogućiti pristojnu zaradu!

Kontaktirajte nas:

MP Alpe doo, Podružnica Zagreb
Samoborska cesta 134, 1000 Zagreb
Mobitel: +385 91 603 4042
www.minipani.com

Ili popunite Kontakt formular:


Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Mini Pani.
Saznajte više
Podaci o kandidatu
Podaci o kandidatu
If you see this, leave this form field blank