Forum o članku: Dostava hrane – prednosti i mane 14
Dostava hrane – prednosti i mane
U Italiji, koja je prva od europskih zemalja bila pogođena koronavirusom, veliki se broj ugostiteljskih sustava okrenuo kućnoj dostavi kao, praktično, jedinoj opciji za rad, s obzirom da su restorani od samog početka krize bili suočeni s nizom restrikcija u poslovanju. Neki su od njih i prije ovoga radili dostavu, te su samo povećali aktivnosti u tom segmentu, a neki su ovaj vid poslovanja uspostavili „od nule“, kao odgovor na novonastalu situaciju. No, je li ovaj poslovni alat dobar za sve ugostitelje? I što sve treba imati u vidu kod donošenja odluke o uvođenju dostave? Uredništvu našeg talijanskog portala o franšizingu Start-franchising.it svoja je viđenja na ovu temu podijelio Davide D'Andrea Ricchi, osnivač i izvršni direktor talijanske konzalting firme Sviluppo Franchising. Tekst prenosimo u cjelini, jer svakako može biti od pomoći u razmatranju ovog pitanja i ugostiteljima u našoj regiji.Ostale kategorije
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani.
Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.
Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.
Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.