TUDORS

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

TUDORS je brand namijenjen muškarcima različitih dobi, zanimanja i modnih ukusa. Osim klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brand u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir-mašne, dugmad za orukvice te druge brojne dodatke. Cijene u TUDORS dućanima su više nego pristupačne, čime kupcima pružamo best value for money na tržištu – fantastičan odnos cijena/ kvaliteta.

Brand je nastao u Turskoj prije nekoliko godina, i to kao mala obiteljska tvrtka, ali je u iznimno kratkom razdoblju tvrtka postala poznata diljem Europe. Trenutno djeluje u 218 dućana diljem svijeta (Turska, Irak, Iran, Lebanon, Pakistan, UAE, Cipar, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska i BIH) i širi se nesmanjenom dinamikom.

TUDORS je na tržištu regije prisutan od lipnja 2014. godine, a za razvoj branda zadužena je tvrtka BJN, koja i sama upravlja najvećim brojem dućana ovoga branda.

Zainteresiranim partnerima nudimo mogućnost franšizne suradnje u svim zemljama regije.

Naša franšiza omogućuje pristup know-how-u neophodnom za opremanje dućana i uspješnu prodaju. Pružamo vam potporu u radu i osiguravamo kvalitetan marketing. Sama franšiza je depozitnog tipa – franšizni partneri plaćaju artikle po prodaji. Stoga, tražimo partnere koji su u mogućnosti pružiti iznimno atraktivne lokacije, koje će omogućiti dobru vidljivost branda i veliku fluktuaciju kupaca.

Broj vlastitih poslovnica

1 (Hrvatska – u otvorenju), 1 (Slovenija), 12 (Srbija)

Broj franšiznih poslovnica

> 200 u 14 zemalja (Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna Gora, Mađarska...)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • pravo korištenja branda
  • know-how
  • vizualni identitet – opremanje dućana
  • uredna opskrba
  • plaćanje robe po prodaji

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • bez franšiznih naknada
  • opremanje dućana: cca 300 EUR/m2 (uključujući inventar i opremu)
  • bankarska garancija na iznos od 30.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

  • Neophodna je izuzetno ATRAKTIVNA lokacija, u shopping centru ili na prometnim centralnim gradskim ulicama.
  • Mogućnost osiguravanja bankarske garancije/depozita

Informacije o davatelju franšize

BJN d.o.o.

Požeška 58/7, 11030 Beograd

+381 11 305 77 54

office@bjn.rs

tudors.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bojan Mitić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno TUDORS.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.