TUDORS

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

TUDORS je brand namijenjen muškarcima različitih dobi, zanimanja i modnih ukusa. Osim klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brand u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir-mašne, dugmad za orukvice te druge brojne dodatke. Cijene u TUDORS dućanima su više nego pristupačne, čime kupcima pružamo best value for money na tržištu – fantastičan odnos cijena/ kvaliteta.

Brand je nastao u Turskoj prije nekoliko godina, i to kao mala obiteljska tvrtka, ali je u iznimno kratkom razdoblju tvrtka postala poznata diljem Europe. Trenutno djeluje u 218 dućana diljem svijeta (Turska, Irak, Iran, Lebanon, Pakistan, UAE, Cipar, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska i BIH) i širi se nesmanjenom dinamikom.

TUDORS je na tržištu regije prisutan od lipnja 2014. godine, a za razvoj branda zadužena je tvrtka BJN, koja i sama upravlja najvećim brojem dućana ovoga branda.

Zainteresiranim partnerima nudimo mogućnost franšizne suradnje u svim zemljama regije.

Naša franšiza omogućuje pristup know-how-u neophodnom za opremanje dućana i uspješnu prodaju. Pružamo vam potporu u radu i osiguravamo kvalitetan marketing. Sama franšiza je depozitnog tipa – franšizni partneri plaćaju artikle po prodaji. Stoga, tražimo partnere koji su u mogućnosti pružiti iznimno atraktivne lokacije, koje će omogućiti dobru vidljivost branda i veliku fluktuaciju kupaca.

Broj vlastitih poslovnica

1 (Hrvatska – u otvorenju), 1 (Slovenija), 12 (Srbija)

Broj franšiznih poslovnica

> 200 u 14 zemalja (Hrvatska, Bosna, Srbija, Crna Gora, Mađarska...)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • pravo korištenja branda
  • know-how
  • vizualni identitet – opremanje dućana
  • uredna opskrba
  • plaćanje robe po prodaji

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • bez franšiznih naknada
  • opremanje dućana: cca 300 EUR/m2 (uključujući inventar i opremu)
  • bankarska garancija na iznos od 30.000 EUR

Osnovni zahtjevi sustava

  • Neophodna je izuzetno ATRAKTIVNA lokacija, u shopping centru ili na prometnim centralnim gradskim ulicama.
  • Mogućnost osiguravanja bankarske garancije/depozita

Informacije o davatelju franšize

BJN d.o.o.

Požeška 58/7, 11030 Beograd

+381 11 305 77 54

office@bjn.rs

tudors.rs

Kontakt osoba za kandidate

Bojan Mitić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno TUDORS.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT sp. z.o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.