Forum o članku: Slatka radionica

18.09.2013.
SINISA BLAJ
*.dynamic.isp.telekom.rs

POZDRAV ZA COMPANIJU VANILICA KAKO VIDIM FRANSIZA JE SANSA DA SE RADI JEDAN DOBAR BIZNIS I SATIM STEKNE SIGURNOST U OVIM TESKIM VREMENIMAI TO JE DBRA SANSA DA SE MNOGI UKLJUCE I BUDU DEO TIMA I KOMPANIJE VANILICA POZDRAV ZA KOMPANIJU I RADO BI BIO DEO NJE....

Mišljenja iznijeta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički račun biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodjeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo koristiti cijeli ili dio komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank