Registar je namijenjen poduzetnicima koji žele pokrenuti ili proširiti vlastiti posao. Dokazana je činjenica da je kupnja franšize (franšiznog paketa) jedan od najuspješnijih poslovnih modela koji znatno uvećava vjerojatnost poslovnog uspjeha. Stoga, zainteresirani za kupnju franšize (tzv. primatelji franšize) mogu se prijaviti u registar franšiza - i to tako što će popuniti upitnik ispod.

Spajanje davatelja i primatelja franšize

Katalog franšiza i partnerskih sustava predstavlja 50 ideja za posao. Mnogo više informacija o modelima i uvjetima suradnje dobit ćete izravno putem kontakta s predstavljenim tvrtkama/davateljima franšiza iz Kataloga. No, ako Vam se trenutačno nijedna od predstavljenih tvrtki ne doima kao najbolji izbor, preporučamo da se upišete u registar franšiza. Tako će svi davatelji franšize koji, na bilo koji način, surađuju s portalom Franchising.hr (ili "sestrinskim portalima" PROFIT system-a diljem Europe) moći da Vam pošalju vlastite prijedloge i ponude, putem e-maila ili poštom. Ispunite upitnik što preciznije - tako da ponude koje budete dobivali budu u skladu s Vašim potrebama. Također, zahvaljujući tome što smo dio PROFIT system grupacije, dobivat ćete i ponude od tvrtki/davatelja franšiza koje svoje franšizne sustave još uvijek nisu razvile u Hrvatskoj, odnosno, regiji. Napominjemo da su polja označena crvenom zvjezdicom (*) obvezna!

Osobni podaci

Željena djelatnost (možete odabrati više djelatnosti)

TRGOVINA

USLUGE

Iznos planiranih sredstava za investiranje *

Jeste li vlasnik tvrtke?*

<if you see the box below, leave it blank.>
Dodatne informacije

PROFIT franchise services d.o.o. izjavljuje da će prikupljene osobne podatke iskoristiti isključivo za izradu detaljne baze podataka o osobama zainteresiranim za kupnju franšize. Osobni podaci biće korišteni isključivo od strane PROFIT franchise services d.o.o. kao i drugih dijelova poslovnog sustava PROFIT system (Poljska, Češka, Ukrajina, Mađarska, Rumunjska, Srbija) te partnerskih tvrtki koje se žele obratiti potencijalnim primateljima franšize. Također, naglašavamo da možete provjeriti te ispraviti osobne podatke u našim bazama podataka. Prikazivanje podataka je dobrovoljno.