Forum o članku: Franšiza u second-hand dućanu 14

daja@net.hr 01.12.2013 *.adsl6mo49.tel.net.ba

Molim informaciju kako bih mogla otvoriti second hand dućan .

Odgovor 18.12.2013 *.cable-178-148-211-221.dynamic.sbb.rs

Uskoro ćete na našem portalu biti u mogućnosti da dobijete više informacija o mogućnostima za kupovinu Ír Használtruha franšize. Kako nam je preliminarno najavljeno, kompanija planira da se predstavi u našem Katalogu franšiza već početkom naredne godine. 

Redakcija.

iris 04.12.2016 *.dh92-187.xnet.hr

2

Molim Vas informaciju kako doći do franšize Hasnaltruha?

Hvala

Aleksandra Radivojević 31.12.2017 *.24-172-dynamic.kti.rs

1

Postovanje,zanima me fransiza ,koji su uslovi,ja vec imam radnju polovne garderobe ali mi se dopada Vasa garderoba.Molim za odgovor I kontakt.Srdacan pozdrav

Aleksandra

Ostale kategorije

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani. 

Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.

Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.