Forum o članku: Franšiza u second-hand dućanu

01.12.2013.
daja@net.hr
*.tel.net.ba

Molim informaciju kako bih mogla otvoriti second hand dućan .

18.12.2013.
Odgovor
*.dynamic.sbb.rs

Uskoro ćete na našem portalu biti u mogućnosti da dobijete više informacija o mogućnostima za kupovinu Ír Használtruha franšize. Kako nam je preliminarno najavljeno, kompanija planira da se predstavi u našem Katalogu franšiza već početkom naredne godine. 

 

Redakcija.

04.12.2016.
komentara: 2
*.xnet.hr

Molim Vas informaciju kako doći do franšize Hasnaltruha?

Hvala

31.12.2017.
komentar: 1
*.kti.rs

Postovanje,zanima me fransiza ,koji su uslovi,ja vec imam radnju polovne garderobe ali mi se dopada Vasa garderoba.Molim za odgovor I kontakt.Srdacan pozdrav

Aleksandra

Mišljenja iznijeta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očigledno narušavaju načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni.

Komentare mogu postavljati samo registrovani korisnici. IP adresa osobe koja ostavlja komentar biće vidljiva svim korisnicima. Korisnički račun biti blokiran ako komentari sadrže reklamne, uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zloupotrebu, obratite se na: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo da objedini komentare o sličnim temama i da temama dodjeli prikladnije nazive.

Redakcija portala zadržava pravo koristiti cijeli ili dio komentara sa foruma u člancima koji se objavljuju na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank