101 Caffè

101
Podaci o franšiznom sustavu
Opis franšiznog sustava

101CAFFE' koncept je prodaje kvalitetne kave i napitaka u kapsulama i ćaldama (filter vrećicama - italijanski cialde), kroz mrežu specijaliziranih franšiznih trgovina. 

101CAFFE': Nekada i sad
Koncept je nastao i započeo poslovanje s idejom ponuditi širok asortiman koji je tada činilo više od sto proizvoda -- "100 plus jedan". Danas nudimo asortiman s ukupno 1400 proizvoda, često namjenski proizvedenih za našu franšiznu mrežu i on-line prodavaonicu, od čega je 600 proizvoda pod našim brandom 101CAFFE'. Poslujemo kroz mrežu od 70 trgovina koja je od strane svih najvećih brandova proizvođača kave prepoznata kao tržišni lider u Italiji u prodaji kave za samostalno spremanje.

Zašto poslovati s nama?
Imamo najbolje opskrbljenu mrežu specijaliziranih trgovina za prodaju napitaka te kave u kapsulama i ćaldama u Italiji. Kao koncept, i kao mreža, nudimo pravi recept za poslovanje na rastućem tržištu samostalnog spremanja kave, nudimo planiran i sistematičan rast, sa stabilnim rastom prometa te profitabilnosti po svakoj prodavaonici, što našim partnerima omogućuje rast i širenje kroz otvorenje više jedinica.

Broj vlastitih poslovnica

0

Broj franšiznih poslovnica

>70
 

Fotografija jedinice sustava
101
Podaci za primatelje franšize
Podrška primatelju franšize
  • Koncept "ključ u ruke"
  • Obuka
  • Tehnička i prodajna potpora
  • Ekskluzivnost na određenom teritoriju
Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ovisno o veličini lokala. Ukupan iznos investicije ("ključ u ruke") kreće se od 50.000 EUR pa naviše.

Osnovni zahtjevi sustava

-

Informacije o davaocu franšize
101Caffè Srl
Via Savona, 123, 20144 Milan, Italija
+393289769097
direzione@brdconsulting.it
www.101caffe.it
Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (govori italijanski i engleski jezik)

Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno franšiznom sustavu.
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank