U Pariz po franšizu

Sajam franšiza u Parizu svojim posjetiteljima svake godine "poklanja" i niz besplatnih predavanja i radionica o franšizingu i pokretanju posla.
Ponedjeljak
02.02.2015
Na karti Europe nema ni većeg ni značajnijeg franšiznog događaja od Sajma franšiza u Parizu. Ove godine, sajam se održava od 22. do 25. ožujka.
 

Franchise Expo Paris po mnogo se čemu smatra ekskluzivnim poslovnim događajem – izdvaja se ne samo po broju tvrtki (izlagača) koje žele predstaviti svoje franšizne sustave, već i po broju posjetitelja, potencijalnih kupaca franšize. Prošle godine, Franchise Expo Paris posjetilo je 37 tisuća ljudi koji su mogli birati između 500 franšiznih sustava.

Ove će se godine sajam održati od 22. do 25. ožujka, a izložbeni prostor, tradicionalno, biti smješten u paviljone kompleksa Porte de Versailles. Organizator sajma očekuje da će i ove godine manifestacija privući veći broj izlagača i posjetitelja iz inozemstva. Prošle godine, svaki peti izlagač na sajmu nije bio iz Francuske, nego iz SAD, Velike Britanije, Španjolske i Italije.

Francuska franšizna asocijacija organizator je sajma u Parizu, no, dođagaj pomaže i niz drugih nacionalnih franšiznih asocijacija te medijskih partnera. Više od deset godina na sajmu sudjeluje i tvrtka PROFIT system, vodeća konzultantska kuća iz oblasti franšizinga u središnjoj i istočnoj Europi, koja je ujedno i izdavač Franchising portala u Poljskoj, Češkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Rusiji, Mađarskoj, Slovačkoj, Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Čitatelji portala Franchising.hr ove godine dobivaju jedinstvenu priliku ukoliko požele posjetiti sajam franšiza u Parizu – besplatne ulaznice mogu dobiti registriracijom na internetskoj stranici FranchiseParis.com.

Poput ostalih franšiznih događaja, i ova će smotra biti idealna prilika da se na jednom mjestu okupe svi predstavnici industrije franšizinga, što, pored davatelja i potencijalnih primatelja franšize, uključuje i konzultantske i odvjetničke kuće, banke, franšizne asocijacije. Sajam u Parizu, osim toga, svojim posjetiteljima svake godine "poklanja" i niz besplatnih predavanja i radionica o franšizingu i pokretanju posla.