Smilepoint

Smilepoint
Podaci o franšiznom sustavu
Opis franšiznog sustava

Smilepoint – "Smijte se slobodno!" – brand je iz Europske unije pod kojim je registriran inovativan, brz, siguran i pouzdan kozmetički tretman izbjeljivanja zubi LED lampom koji se sprovodi u tri sesije po 15 minuta tijekom jednog posjeta.

U skladu sa svim propisima Europske unije, nudimo nježne formule bez peroksida u dva seta za izbjeljivanje zubi – s aktivnim sastojcima natrij bikarbonata i natrij perkarbonata, čime se osigurava jednostavno i bezbolno izbjeljivanje zubi.

Davatelj franšize također nudi jedinstven Smilepoint Lips tretman – korekciju usana pomoću gela s hijaluronskom kiselinom koji se također aktivira pomenutom LED lampom, kao i Clean&White Fusion pjenu za čišćenje i izbjeljivanje zubi.

Moderan, dopadljiv dizajn Smilepoint salona, štandova i kornera, s prepoznatljivim foteljama u obliku jajeta, privlači klijente svih uzrasta, mlade i stare, ali koji traže isto – bezbolno i sigurno izbjeljivanje zubi.

Vlastite poslovne jedinice

2

Franšizne jedinice

50+

Fotografija jedinice sustava
Smilepoint
Podaci za primatelje franšize
Podrška primatelju franšize
  • pravna i administrativna pomoć pri otvaranju franšizne jedinice
  • registracija svih kozmetičkih proizvoda prema propisima Europske unije – registracija u CPNP sustavu (Cosmetic Products Notification Portal)
  • ambalaža i deklaracije za proizvode na jeziku davatelja franšize
  • obuka (upoznavanje s proizvodima i vještinama prodaje)
  • potpora za online marketing (baza fotografija, visuali za Facebook, podizanje web-stranice)
  • prilagođeni materijal za prodajna mjesta (brošure, lifleti, kartice lojalnosti)
  • promotivni prodajni alati (logo, rolo-banneri, plakati, flajeri)
Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Ulazna naknada: 4.000 eura – uključuje kompletan sustav za izbjeljivanje zubi (stolica prepoznatljivog dizajna, LED lampa, priručnik, zaštitne naočale, pribor +100 pojedinačnih setova za izbjeljivanje zubi).

Naknada za master franšizu: po dogovoru

Osnovni zahtjevi sustava

Primatelj franšize treba obezbijediti prostor od najmanje 4 km2 unutar postojećeg kozmetičkog salona/ manikura studija/ spa ili fitness studija/ hotela/ stomatološke ordinacije i slično, te pronaći posvećene prodavače.

Primatelj master franšize treba pružiti i kompletnu obuku/marketing/prodajni know-how te potporu u vođenju posla za sve pojedinačne franšizne partnere.

Informacije o davaocu franšize
Smile Partner Zrt.
Hungary - 1027 Budapest, Tölgyfa u. 24.
+36 20 569 0236
info@smilepartner.hu
www.smilepoint.hu
Kontakt osoba za kandidate

Mr Norbert Farkas (mađarski, engleski i njemački jezik)

Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno franšiznom sustavu.
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank