CHIPAS

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

CHIPAS je restoran koji u Sarajevu ima kultni status: spoj jedinstvenog ambijenta, brze usluge te kvalitetnog manija s izuzetno povoljnim cijenama.

Ambijent restorana CHIPAS je profinjen, s retro štihom i mnoštvom detalja (lokalnih starina), s posebnim „pečatom“ tvrtke Coca-Cola®, koja je sudjelovala u kreiranju interijera (retro posteri, plakati). Sve to CHIPAS čini prepoznatljivim i atraktivnim mjestom za domaće te strane goste i turiste – svih uzrasta, kultura i stilova, za svako doba dana.

CHIPAS je usluga brza i kvalitetna, s izgrađenim stilom posluživanja – goste uslužuju konobari, baš kao i u klasičnim restoranima. Sveobuhvatno IT rješenje (InSpirit) omogućava učinkovit rad te optimalnu organizaciju koja je u stanju podržati iznimno veliki promet – CHIPAS je restoran koji je popunjen tijekom cijelog dana, svakog dana u tjednu. Implementirana je najviša razina HACCP standarda te se izuzetna pažnja posvećuje higijeni.

Ono što je specifičnost CHIPAS restorana je univerzalni, opšteprihvatljiv meni – s izuzetno povoljnim cijenama. Osnova menije je CHIPAS – CH(icken) i PAS(ta) – bazira se na jelima od piletine i tjestenine, s jednostavnom i jedinstvenom cjenovnom politikom. Svaki obrok na bazi piletine ima istu cijenu (u Sarajevu je to 4,5 KM odnosno 2,3 EUR), kao što se i svaka pasta prodaje po jedinstvenoj cijeni (u Sarajevu – 3,5 KM odnosno 1,8 EUR). Obrok čine i pecivo, prilog, salata te umak, pravljeni po posebnoj "domaćinskoj" recepturi te unose i dašak tradicije.

CHIPAS meni ne samo što je univerzalan i povoljan, već i širok – u ponudi je dvadesetak jela na bazi piletine i desetak različitih pasti, uz raznovrsnu ponudu napitaka i slatkiša. Posebno, kroz suradnju s tvrtkom Coca-Cola®, osigurana je i povoljna cijena za bocu Coca-Cole®, koja time postaje „idealan partner“ svim CHIPAS obrocima! Prema podacima iz Coca-Cole® CHIPAS je najveći prodavač Coca-Cola® napitaka po metru četvornom u kategoriji ne-trgovina u Bosni i Hercegovini. CHIPAS koncept, stoga, uključuje i poseban program suradnje s tvrtkom Coca-Cola®.

CHIPAS je dokazan koncept, sa stabilnim rastom prometa te prihoda. Organizacija poslovanja i optimiziran IT sustav omogućuju veliki promet, atraktivne cijena i profitabilno poslovanje. Sada vam nudimo da, kroz franšizu CHIPAS, isti recept primijenite i u vašem gradu i ponovite naš uspjeh!

Broj vlastitih poslovnica

1 (Sarajevo, Bosna i Hercegovina)

Broj franšiznih poslovnica

-

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • potpora u selekciji i uređenju lokala
 • kompletan know-how za opremanje i organizaciju restorana – specifični vizualni identitet
 • lista dobavljača za opremanje i potpora u opremanju; poseban aranžman s tvrtkom Coca-Cola® u vezi s uređenjem restorana i snabdjevanjem marketinškim materijalom
 • Organizacija i optimizacija poslovanja i IT sustav
 • potpora u implementaciji HACCP sustava
 • jedinstven meni s recepturama i organiziranim snabdjevanjem;
 • konstantna unapređenja menija
 • obuka za menadžere, kuhare i konobare;
 • potpora u tekućem poslovanju
 • potpora na lokaciji pri otvorenju restorana
 • marketinška potpora, Startni marketinški paket.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna naknada: 5.000 EUR
 • Redovita mjesečna naknada: 2,5% prometa
 • Očekivani nivo ukupnih investicija (kompletno uređenje restorana): cca 70.000 EUR
 • Očekivani ROI (povrat investicija): 2-3 godine 

Osnovni zahtjevi sustava

 • Zarad najboljih rezultata, primatelj franšize treba biti spreman osobno se angažirati u radu restorana.
 • Obvezna je prometna lokacija s baštom. 
 • Poželjno je da restoran ima više prostorija
 • Obvezna je suradnja s tvrtkom Coca-Cola®
 • Obvezno korištenje poslovne aplikacije te IT sustava InspirIT STARCaffe™

Informacije o davatelju franšize

CHIPAS

Trg Fra Grge Martića 4, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 61 147 517

chipasconcept@gmail.com

Kontakt osoba za kandidate

Muamer Čolić

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno CHIPAS.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *
Pošalji

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.