EXTRA SERVICES

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Tvrtka EXTRA SERVICES je energična, brzorastuća franšizna mreža iz Češke, s ogromnim iskustvom u uslugama selidbi, čišćenja, popravaka i održavanja. Svoje usluge pruža ne samo individualnim korisnicima, vlasnicima privatnih kuća i stanova, već i tvrtkama, poduzećima, institucijama i organizacijama, diljem Europe. 

Dokazan i sveobuhvatan know-how sa izuzetno povezanim uslugama koje savršeno podržavaju jedna drugu, osigurale su mreži, doslovno, astronomski rast u Europi. Složena međupovezanost ovih franšiznih sustava – EXTRA MOVING, EXTRA CLEANING i EXTRA HUSBAND – jeste dobra prilika i izvjesna budućnost za investitore, poduzetnike, majstore i sve vješte i kompetentne ljude s poduzetničkim duhom, koja će im osigurati stalan i stabilan izvor prihoda.

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • Nova vozila te kompletna oprema za dvije franšizne poslovnice za svaki od sustava (EXTRA MOVING, EXTRA CLEANING i EXTRA HUSBAND – ukupno, šest zaokruženih sustava, odmah spremnih za poslovanje)
 • Sveobuhvatna obuka u svim područjima neophodnim za uspješno poslovanje, u trajanju od 4 do 7 tjedana
 • Know-how
 • Tim za potporu na terenu (lokalnom tržištu) – od 4 do 7 tjedana
 • Potpora u marketingu
 • Postavljanje centralne baze podataka

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Početna investicija: 248.600 – 376.600 EUR
 • Licenca za master franšizu – za 15 godina
 • 10% od ulazne naknade svakog pojedinačnog primatelja franšize

Osnovni zahtjevi sustava

 • Poznavanje lokalnog tržišta
 • Organizacijske te poslovne vještine
 • Iskustvo u marketingu

Informacije o davatelju franšize

RISS COMPANY s.r.o.

Nádražní 24, Plzeň 301 00, Češka

+420 777 297 797, +420 800 66 88 88

nakup@extra-sluzby.com

en.extra-stehovani.com/master-franchise.html

Kontakt osoba za kandidate

RISS COMPANY s.r.o.

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno EXTRA SERVICES.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.