Pizza Firenze

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Tržište pica vrhunske kvalitete još uvek nije zasićeno, i na njemu postoji "prazan prostor" i šansa za uspješno poslovanje, prije svega zahvaljujući tome da na tržištu dominiraju pizzerie koje nude pice srednje ili niže kvalitete, a najčešće su to USA gastro fast-food brandovi. Pizza Firenze (ili Pizzaman, što je brend pod kojim se posluje u Italiji) garancija je za "made in Italy" proizvod – picu vrhunske kvalitete, koja je sada, sem Italije, dostupna i diljem svijeta. 

Karakteriše nas italijanska kvaliteta i najkvalitetniji italijanski sastojci – od djevičanskog maslinovog ulja iz Toskane, preko vrhunskog brašna, koje testo čini posebno hrskavim, Marciano rajčice, Grana Padano sira starog barem 18 mjeseci, Mozzarella di Bufala campana... pa sve do lokalnog Pantelleria kapra i sicilijanskih inćuna.

Prepoznati smo i po tome da smo, pored tradicionalne napoli pice, ponudili i bezglutensku (gluten free) picu.  Danas u Italiji, prodaja naše nagrađivane GLUTEN-FREE pice, čini i do 40% ukupnog prometa. Pizzaman je, stoga, jedinstveni koncept koji vam nudi recepte, obuku i sastojke i za proizvodnju vrhunske gluten-free pice sa ukusom i kvalitetom tradicionalne italijanske pice. 

Nudimo vam suradnju: postanite primatelj Pizza Firenze franšize i ponudite vrhunsku italijansku kvalitetu na tržištu Hrvatske!

Broj vlastitih poslovnica

10 (Italija)

Broj franšiznih poslovnica

Velika Britanija, Japan (potpisan ugovor o master franšizoprimcu)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

  • Pizzaman akademija (specijalirana škola za pica-majstore)
  • trening i obuka za primatelje franšize
  • podrška

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

  • "Take away" format, sa svim troškovima ("ključ u ruke"), izuzev logističkih troškova i lokalnih poreza – okivrno oko 125.000 GBP. 
  • Restoran punog formata, ovisno od veličini restorana – oko 250.000 GBP

Osnovni zahtjevi sustava

  • Nije neophodno predznanje -  treninge i obuku pružamo u specijaliziranoj školi za pica-majstore (Pizzaiolo obuka)
  • Pružamo obuku za vođenje restorana
  • Mogući su i financijski investitori – osobe koje se nemaju nameru lično direktno angažirati u vođenju restorana.  

Informacije o davatelju franšize

Pizza Firenze ltd

London, UK

393289769097

Direzione@brdconsulting.it

www.pizzafirenze.co.uk

Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (italijanski

engleski)

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Pizza Firenze.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.