Pizza Firenze

Pizzaman  Pizza Firenze
Podaci o franšiznom sustavu
Opis franšiznog sustava

Tržište pica vrhunske kvalitete još uvek nije zasićeno, i na njemu postoji "prazan prostor" i šansa za uspješno poslovanje, prije svega zahvaljujući tome da na tržištu dominiraju pizzerie koje nude pice srednje ili niže kvalitete, a najčešće su to USA gastro fast-food brandovi. Pizza Firenze (ili Pizzaman, što je brend pod kojim se posluje u Italiji) garancija je za "made in Italy" proizvod – picu vrhunske kvalitete, koja je sada, sem Italije, dostupna i diljem svijeta. 

Karakteriše nas italijanska kvaliteta i najkvalitetniji italijanski sastojci – od djevičanskog maslinovog ulja iz Toskane, preko vrhunskog brašna, koje testo čini posebno hrskavim, Marciano rajčice, Grana Padano sira starog barem 18 mjeseci, Mozzarella di Bufala campana... pa sve do lokalnog Pantelleria kapra i sicilijanskih inćuna.

Prepoznati smo i po tome da smo, pored tradicionalne napoli pice, ponudili i bezglutensku (gluten free) picu.  Danas u Italiji, prodaja naše nagrađivane GLUTEN-FREE pice, čini i do 40% ukupnog prometa. Pizzaman je, stoga, jedinstveni koncept koji vam nudi recepte, obuku i sastojke i za proizvodnju vrhunske gluten-free pice sa ukusom i kvalitetom tradicionalne italijanske pice. 

Nudimo vam suradnju: postanite primatelj Pizza Firenze franšize i ponudite vrhunsku italijansku kvalitetu na tržištu Hrvatske!

Broj vlastitih poslovnica

10 (Italija)

Broj franšiznih poslovnica

Velika Britanija, Japan (potpisan ugovor o master franšizoprimcu)

Fotografija jedinice sustava
Pizzaman  Pizza Firenze
Podaci za primatelje franšize
Podrška primatelju franšize
  • Pizzaman akademija (specijalirana škola za pica-majstore)
  • trening i obuka za primatelje franšize
  • podrška
Procijenjena ukupna vrijednost investicije
  • "Take away" format, sa svim troškovima ("ključ u ruke"), izuzev logističkih troškova i lokalnih poreza – okivrno oko 125.000 GBP. 
  • Restoran punog formata, ovisno od veličini restorana – oko 250.000 GBP
Osnovni zahtjevi sustava
  • Nije neophodno predznanje -  treninge i obuku pružamo u specijaliziranoj školi za pica-majstore (Pizzaiolo obuka)
  • Pružamo obuku za vođenje restorana
  • Mogući su i financijski investitori – osobe koje se nemaju nameru lično direktno angažirati u vođenju restorana.  
Informacije o davaocu franšize
Pizza Firenze ltd
London, UK
393289769097
Direzione@brdconsulting.it
www.pizzafirenze.co.uk
Kontakt osoba za kandidate

Federico Fiorentini (italijanski, engleski)

Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno franšiznom sustavu.
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon*
E-mail *
If you see this, leave this form field blank.

Informacije navedene u katalogu potječu od samih sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba da provjeri atraktivnost svakog sustava. Urednici zadržavaju pravo da provjere detalje o sustavu i informacije sadržane u katalogu. Ako primijetite da su navedeni podaci netočni ili zastarjeli, molimo Vas da o tome obavijestite redakciju.

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank