16.03.2017

Još jedno mjesto za JumpingClay

Franšizni sistem JumpingClay otvorio je i treću radionicu u Zagrebu, ovaj put u trgovačkom centru Arena.

Treći JumpingClay u Zagrebu, smješten u trgovačkom centru Arena, otvoren je početkom ožujka. Nediljka Dokozić, vlasnica tvrtke Mangold, zadužena za razvoj franšize u cijeloj Adriatik regiji, kaže da su planovi u pogledu širenja mreže za ovu godinu jako ambiciozni. – Mladi ljudi i početnici nas sve više prepoznaju kao priliku za samozapošljavanje, te su spremni i da se međusobno udružuju i partnerski ulaze u investiciju. Naša franšiza je dostupna većini i dobro je rješenje i za one koji eventualno ne znaju kojim bi se poslom bavili. Dogovorili smo master franšize za dva nova tržišta i trenutno se završavaju određene formalnosti – kaže Nediljka Dokozić.

Jumping Clay, Hrvatska Fot. JumpingClay

JumpingClay:
unutar jednog prodajnog mjesta može se kupiti glina, ali i pohađati tečaj modeliranja i pravljenja figurica

Prva radionica JumpingClay otvorena je prošle godine u zagrebačkom naselju Špansko, druga u trgovačkom centru Westgate. Ova franšiza, koja kombinira prodaju i edukaciju, može biti otvorena u tržnom centru, stambenom kvartu, ali i u manjim mjestima od 5.000 ili 6.000 stanovnika koja nemaju raznovrsnu ponudu za djecu.

Koncept JumpingClay potječe iz Južne Koreje, a podrazumijeva da se unutar jednog prodajnog mjesta može kupiti glina, ali i pohađati tečaj modeliranja i pravljenja figurica.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0
Još jedno mjesto za JumpingClay

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 41 teme, 71 komentara

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank