Uz franšizu do dobrih rezultata

Primatelj Helen Doron master franšize u Makedoniji tijekom 2015. planira otvoriti još tri centra u različitim gradovima, te ovaj metod približiti djeci u krajevima zemlje u kojima sada nije prisutan.
Ponedjeljak
26.01.2015
U Makedoniji posluje sedam Helen Doron centara za učenje engleskog jezika. Primatelj master franšize ove godine planira proširiti mrežu.
 

Djeca su u Makedoniji prvu priliku za učenje engleskog jezika po metodi Helen Doron dobili u rujnu 2013. Primatelj master franšize ovog edukativnog koncepta postala je tvrtka Best Starter Edu iz Strumice, a u Makedoniji u ovom trenutku posluje sedam jezičnih centara  tri u Skoplju, dva u Bitoli, i po jedan u Strumici i Radovišu. Prije nego smo kontaktirali davatelja franšize, bili smo već uključeni u edukaciju male djece – priča Goran Dinov, nositelj Helen Doron franšize zadužen za razvoj ovog sustava u Makedoniji.

– Radeći sa djecom, uvidjeli smo da nešto nedostaje u našem metodu edukacije. Trebalo je djeci pružiti kompletnu edukaciju koja bi uključila i rani razvoj – mentalni, obrazovni, kognitivni i psihički. Zbog toga smo željeli pronaći franšizu koja već pokazuje rezultate. Nismo htjeli eksperimentirati  objašnjava Dinov kako je sa suprugom Valentinom krenuo u potragu za franšizom.

Koncept su tražili neko vrijeme i kontaktirali nekoliko sustava. Nakon temeljite analize odlučili su se za Helen Doron budući da je franšizni sustav nudio sve ono što su tražili, a u praksi, bio je već dokazano uspješan.  Vrlo smo zadovoljni poslovanjem i snažnom ekspanzijom. To nas ohrabruje nastaviti s rastom budući da su rezultati koje je moguće postići ovom metodom – fantastični, a učenici te njihovi roditelji, vrlo sretni  kaže Dinov.

Oni koji žele pristupiti mreži primatelja Helen Doron franšize u Makedoniji moraju imati jaku želju raditi u sustavu, pratiti standarde, voljeti djecu te imati želju da u svoju zajednicu donesu nešto novo. Vrlo je važno i da su kreativni i otvorenih shvatanja, dodaje Dinov.

Primatelj master franšize, naime, planira tijekom 2015. otvoriti još tri centra u različitim gradovima Makedonije, te ovaj metod približiti djeci u krajevima zemlje u kojima sada nije prisutan. Dinov najavljuje i novi program namijenjen bebama od tri do 22 mjeseca. Djeca koja se u tako ranoj dobi "izlože" stranom jeziku, osim razvijanja emocionalne, mentalne, kognitivne, psihičke, glazbene i jezične sposobnosti, vrlo lako postaju bilingvalna, naglašava Dinov.  Ova je godina, stoga, vrlo važna za rast mreže i očekujemo dva puta više učenika u našim centrima  kaže on.


Popularno na forumu

POGLEDAJTE JOŠ NA FORUMU