Fly Fly Travel širi mrežu u Srbiji

Nova franšizna poslovnica Fly Fly Travela otvorena je u Valjevu, a očekuje se i daljnje širenje mreže u Srbiji
Petak
18.03.2016
Fly Fly Travel odnedavno ima još jednu poslovnicu u prodajnoj mreži – krajem je veljače otvorena franšiza ove turističke agencije u Valjevu.
 

Nakon što je Fly Fly Travel, turistička agencija prepoznatljiva po prodaji avio-karata karata i aranžmana, proširila svoje poslovanje u Hrvatsku, još jedna je poslovnica otvorena i u Srbiji. Posljednjeg dana veljače počela je s radom franšiza u Valjevu.

Primatelj franšize je Slobodan Beljić, poduzetnik koji je prethodnih sedam godina stjecao iskustvo u turizmu, prvenstveno radeći u turističkim agencijama. – Odlučio sam se za franšizu Fly Fly Travela jer je riječ o prepoznatljivom brandu. U manjim gradovima poput Valjeva, bez obzira na veliki broj turističkih agencija, ljudi se često odlučuju za najpoznatiji brand koji im ulijeva povjerenje i sigurnost – objašnjava Beljić zašto je izabrao ovu franšizu i dodaje da mu je najznačajnija pravodobna podrška u radu od davatelja franšize.

Jelena Ristić, zadužena za širenje franšizne mreže u tvrtki Fly Fly Travel, kaže da su zadovoljni dosadašnjim razvojem franšizne mreže. – U narednih mjesec dana u planu je otvorenje još jedne franšizne jedinice na teritoriju Srbije. Pored toga, stižu nam konstantno upiti zainteresiranih za franšizu iz Slovenije i Hrvatske – kaže Ristić.


Popularno na forumu