turizam i hotelijerstvo

turizam i hotelijerstvo | 07.03.2022

Oporavak donosi nove franšize

– Turistički sektor se oporavlja, samim time raste i interes za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

– Turistički sektor se oporavlja, samim time raste i interes za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

turizam i hotelijerstvo | 27.07.2020

Franšiza za „grad na dlanu“

CityPal, web platforma i brošure putem kojih lokalni stanovnici turistima predstavljaju najbolje iz ponude svog mjesta, dostupna je kroz franšizu. Za sada, CityPal posluje u Zagrebu i Puli.

turizam i hotelijerstvo | 10.03.2020

Franšizna prilika za biznis u turizmu

Direct Booker, franšizni sustav turističkih agencija za iznajmljivanje i upravljanje privatnim smještajem, započinje poslovanje u Poljskoj. Franšiznu su mrežu proširili i u regiji.

turizam i hotelijerstvo | 22.01.2020

Preuzeti ugovor, posao i obveze

Pod kojim je uvjetima moguće franšizni ugovor prenijeti na drugoga? Direct Booker, turistička agencija za upravljanje privatnim smještajem, daje dobar primjer.

turizam i hotelijerstvo | 04.11.2019

Šansa u brzom razvoju turizma

Koje je tržište „poželjna destinacija“ za razvoj franšizne mreže, tko su idealni partneri te koliko treba investirati u ovu turističku franšizu, otkriva Nino Dubretić, suvlasnik Direct Bookera

turizam i hotelijerstvo | 11.10.2019

Rast hotelskih franšiza i u Europi

Veliki hotelski lanci u Europi sve više pribjegavaju franšiznom modelu poslovanja, navodi se u izvješću „Hotel Franchising in Europe 2019“ konzultantske kuće HVS.

turizam i hotelijerstvo | 10.06.2019

Ni Latinska Amerika nije daleko

Leo i Marilia Duda bračni su par koji uspješno spaja hrvatske i peruanske kulturološke razlike. Oni su u listopadu prošle godine kupili franšizu Direct Bookera i pokrenuli posao u Peruu.

turizam i hotelijerstvo | 27.05.2019

Zgrabi šansu u turizmu

Direct Booker, agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja koja povezuje rentijere i turiste, potpisala je ugovor o franšizi za Ličko-senjsku županiju, koja postaje sve popularnija turistička destinacija.

turizam i hotelijerstvo | 27.02.2019

Nove snage Direct Bookera

Franšiznoj obitelji Direct Bookera pridružila su se tri nova člana, te je Primorsko-goranska županija sada u potpunosti pokrivena mrežom primatelja franšize.

turizam i hotelijerstvo | 12.10.2018

Istra u rukama franšiznih partnera

Direct Booker, agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja, ima dva nova primatelja franšize za teritorij Istre.

turizam i hotelijerstvo | 21.06.2018

Karika bez koje se (ne) može?

Kako se postaje franšizni menadžer te koliko je komunikacija s primateljima franšize važna, priča Danijela Kraljević, franšizni menadžer tvrtke Direct Booker

turizam i hotelijerstvo | 21.06.2018

Predanost partnera jača franšizu

Direct Booker, agencija za iznajmljivanje privatnog smještaja, proširio je svoju mrežu primatelja franšize u Hrvatskoj, a poslovanje je započeo i u Srbiji.

turizam i hotelijerstvo | 06.04.2018

Uz nove partnere do novih rentijera

Direct Booker, agencija za izdavanje privatnog smještaja koja povezuje rentijere i putnike, nastavlja širiti svoje poslovanje – novi su franšizni ugovori potpisani za područja Hercegovine (BiH) i Makarske.

turizam i hotelijerstvo | 25.01.2018

Model „krojen“ za sva tržišta

Zašto Direct Booker mijenja franšizni model, što će biti novine, tko je idealan primatelj franšize te kako tvrtka utječe na lokalnu zajednicu, govori Nikola Grubelić iz Direct Bookera

turizam i hotelijerstvo | 30.10.2017

Orbis proširuje portfelj

Poljska hotelska grupa Orbis postala je nositelj master franšize za još jedan brand – Adagio. Licenca pokriva osam zemalja Središnje i Istočne Europe.

turizam i hotelijerstvo | 25.09.2017

Orbis ubrzava rast

Orbis Hotel Group planira ubrzati tempo ekspanzije u Istočnoj i Središnjoj Europi. Novi franšizni direktor preuzima novi zadatak.

turizam i hotelijerstvo | 30.07.2017

Ambiciozno u razvoj

Najveći hotelski lanac na svijetu Marriott International, koji se širi i putem franšize, planira značajno povećati svoju mrežu u Europi i svijetu, i to u svim smještajnim kategorijama.

turizam i hotelijerstvo | 30.06.2017

AccorHotels ulazi u Srbiju

Orbis Group, nositelj master franšize francuskog AccorHotelsa za Središnju i Istočnu Europu, u rujnu 2017. otvara hotel u Beogradu – Mercure Belgrade Excelsior.

turizam i hotelijerstvo | 26.06.2017

Novi gradovi na franšiznoj karti

Mreža turističke tvrtke Fly Fly Travel u Srbiji proširena je za još dvije franšizne jedinice. Poslovnice su otvorene u Kruševcu i Zrenjaninu.

2
3
4