LUXURY FURNITURE je vlasnička tvrtka DIVANI&SOFA’ franšize salona za vrhunski namještaj specijalizirane za moderan, prilagodljiv i ekološki prihvatljiv namještaj.
 

1. SAŽETAK

LUXURY FURNITURE je vlasnička tvrtka DIVANI&SOFA’ (www.divani-sofa.itwww.divaniesofa.ro), franšize salona za vrhunski namještaj specijalizirane za moderan, prilagodljiv i ekološki prihvatljiv namještaj. Franšiza nudi jedinstveno iskustvo kupovine kombinirajući širok izbor proizvoda s profesionalnim uslugama uređenja interijera.

IZJAVA O MISIJI: Pružati visokokvalitetan, moderan i pristupačan namještaj kako bi unaprijedili životne prostore, redefinirajući luksuzno življenje s izvanrednim namještajem koji nadilazi trendove i traje kroz vrijeme.

IZJAVA O VIZIJI: Naš cilj je postati vodeća franšiza za namještaj, prepoznata po izvanrednoj korisničkoj usluzi i inovativnom dizajnu, vodeće ime na tržištu luksuznog namještaja, poznata po predanosti izvrsnosti i inovativnim dizajnima.

OPIS POSLOVANJA:

LUXURY FURNITURE je započeo svoje poslovanje 2010. godine s vizijom da revolucionira industriju namještaja nudeći vrhunska rješenja prilagodljivog namještaja. Franšizni model pokrenut je u prvom kvartalu 2024. kako bi se poslovanje proširilo i dosegla šira baza kupaca.

DIVANI&SOFA’ je vrhunska destinacija za zahtjevne kupce koji traže izvanredan, luksuzni namještaj i dekor za dom. Naš brend je sinonim za eleganciju, sofisticiranost i nenadmašnu zanatsku vještinu. Kuriramo zadivljujuću kolekciju luksuznog namještaja, ručno izrađenog od najfinijih materijala, dizajniranog da unaprijedi svaki životni prostor.

U središtu Divani & Sofa’ leži smjela vizija: transformacija domova kroz izvanredan namještaj. Temeljeni na stupovima vrhunske kvalitete i stalne inovacije, naš brend prepoznat je po izboru visokokvalitetnih materijala i suradnji s majstorima u obradi drveta. Rezultat? Kreacije koje savršeno harmoniziraju eleganciju s minimalizmom, naglašavajući funkcionalnost i udobnost.

Kroz godine smo ispleli priče o uspjehu potaknute međusobnim povjerenjem i zajedničkom strašću prema ljepoti i eleganciji dizajna interijera i luksuznog namještaja. Ta posvećenost nas je približila i ojačala naš odnos sa svakim od naših kupaca i partnera.

Iako smo ponosni na naše talijansko naslijeđe, naša priča o franšizi započela je u živahnoj prijestolnici Rumunjske, Bukureštu. Ovdje je naša vizija poletjela, lansirajući naš globalni brend iz mjesta bogate kulture i povijesti. Vjerujemo da prava ljepota ne poznaje granice, a naša je misija obaviti vas umjetnošću dobrog življenja s Divani & Sofa’.

Kako Divani & Sofa’ nastoji proširiti svoju prisutnost globalno, donoseći sjaj i zanatsku vještinu kućama i salonima na svim kontinentima, pozivamo vas da zajedno s nama krenete na iznimno poduzetničko putovanje, istražujući mogućnost postajanja partnerom unutar naše prestižne mreže.

Franšiza Divani & Sofa’ više je od poslovanja – to je strast za ljepotom i obećanje izvrsnosti. Želimo surađivati s partnerima koji dijele naše vrijednosti i koji su spremni donijeti ovu viziju na svoje nacionalno tržište, rekao je vlasnik talijanske tvrtke Lorenzo Dimagli, osnivač Luxury Furniture s uredom u Bukureštu, Rumunjska, koji posjeduje brend Divani & Sofa’. Pridružite nam se na ovom putovanju bezgranične ljepote i udobnosti. Dopustite da vas inspirira elegancija talijanskog dizajna i toplina naše zanatske vještine. Ovo je vaše vrijeme da zasjate, proširujući granice uspjeha i definirajući budućnost dizajna interijera.

CILJEVI:

  • Postići prihod od prodaje od minimalno 2.000.000 EUR u prvoj godini, s godišnjom stopom rasta od 30% tijekom sljedeće 3 godine.
  • Uspostaviti snažnu prisutnost brenda u zemlji unutar prve 3 godine.
  • Konzervativno procijenjen period povrata investicije unutar prvih 12-16 mjeseci poslovanja.
  • Ključevi uspjeha:
    • Strateški odabir lokacije na glavnim cestama, u vidljivom području, s relevantnom adresom i jednostavnim pristupom te parkirnim mjestima za goste u blizini.
    • Snažan marketing i diferencijacija brenda.
    • Sveobuhvatna korisnička podrška, uključujući konzultacije za dizajn i podršku nakon prodaje.

2. NAMJEŠTAJ – PREGLED GLOBALNE INDUSTRIJE

Ključna dinamika tržišta: Urbanizacija i razvoj stambenih objekata očekuje se da će značajno povećati potražnju na tržištu namještaja. Kako se sve više ljudi seli u urbana područja, izgradnja stambenih zgrada raste, stvarajući veću potrebu za opremanjem novih domova.

Prognoza: Nedavno izvješće tvrtke Allied Market Research navodi da se predviđa da će globalno tržište namještaja doseći 800,6 milijardi dolara do kraja 2025. godine. Tržište je vođeno raznim čimbenicima kao što su:

  • Povećanje raspoloživog dohotka
  • Rast industrije nekretnina i hotela
  • Potražnja za luksuznim namještajem iz specifičnih segmenata potrošača.

3. PREGLED FRANŠIZE

Divani & Sofa’ nudi atraktivan franšizni poslovni model namijenjen onima s strašću za namještajem i uređenjem interijera. Model je osmišljen kako bi pružio franšizerima snažan sustav podrške i potencijal za značajan financijski povrat.

Profil kandidata: Poželjne vještine i pozadina:

  • Poduzetnik koji tečno govori engleski jezik
  • Sposobnost izgradnje organizacije i predanost ambicioznom planu razvoja trgovina
  • Vještine u prodaji i poslovnom upravljanju
  • Spremnost na vođenje, delegiranje i motiviranje
  • Iskustvo u maloprodaji ili nekretninama te interes za dizajn može biti prednost

Prednosti franšize:

  • Pristup prepoznatljivom i pouzdanom brendu: Franšizeri imaju koristi od povezivanja s prestižnim imenom u industriji luksuznog namještaja. Divani & Sofa’ donosi solidnu reputaciju i imidž brenda, osiguravajući vjernu bazu kupaca i trenutačno prepoznavanje na tržištu.
  • Dokazan i profitabilan poslovni model: Ulaskom u mrežu Divani & Sofa’, ulazite u provjeren poslovni sustav s utvrđenim procesima i operacijama koje su pokazale tržišni uspjeh. Franšizni model smanjuje rizik i maksimizira profitni potencijal, vodeći vas prema uspjehu u industriji uređenja interijera i luksuznog namještaja.
  • Puna poslovna podrška: Franšizeri Divani & Sofa’ dobivaju cjelovit paket podrške koji pokriva online obuku, marketinšku podršku, odabir proizvoda, logističku podršku, prodajne strategije i pravila korporativnog identiteta. Ova podrška osigurava da su franšizeri dobro pripremljeni za uspješno vođenje poslovanja uz pristup vrijednim resursima i profesionalnim savjetima.
  • Ekskluzivitet u svakoj zemlji: Divani & Sofa’ nudi ekskluzivnu franšiznu priliku u svakoj zemlji, osiguravajući da svaki franšizer bude jedini predstavnik brenda na svom teritoriju. Ova ekskluzivnost stvara rijetku priliku za značajan financijski dobitak jer franšizeri mogu kapitalizirati cijeli tržišni potencijal svoje zemlje bez konkurencije drugih prodajnih mjesta Divani & Sofa’.

Ključne značajke:

  • Zanatska izrada: Svaki komad namještaja pažljivo je izrađen od strane vještih zanatlija, osiguravajući pažnju prema detaljima i jedinstvene dizajnerske elemente koji nas izdvajaju od masovne proizvodnje.
  • Vječna kolekcija: Od sofa do elegantnih setova za blagovanje, svaki predmet odiše luksuzom i profinjenošću.
  • Održive prakse: Ponosni smo na našu predanost održivosti, koristeći ekološki prihvatljive materijale i etičke metode proizvodnje, čineći luksuz odgovornim.
  • Personalizirana usluga: Naši iskusni dizajnerski savjetnici nude personalizirane konzultacije, pomažući klijentima da odaberu savršene komade koji odražavaju njihov ukus i unapređuju njihove domove.

Početna investicija:

Investicija pokriva visokokvalitetni namještaj, dekoracije i druge ključne elemente koji odražavaju predanost brenda eleganciji i udobnosti. Franšizer može prilagoditi sve proizvode u pogledu boje i veličine prema željama svojih klijenata. Točan iznos ovisi o faktorima poput veličine i lokacije salona.

  • Potreban prostor: Salon bi trebao biti najmanje 700 kvadratnih metara kako bi se prikazao raspon proizvoda, dok bi skladišni prostor trebao biti oko 1000 kvadratnih metara kako bi se osiguralo odgovarajuće upravljanje zalihama.
  • Roba i oprema: Potrebno je osigurati atraktivan i stiliziran salon (uključujući zidne panele, dekoracije, biljke, recepcijski pult, prezentacijski pult) u vrijednosti od 100.000 EUR do 200.000 EUR (kupuje se s 40% popusta na naš cjenik prema web stranici www.divani-sofa.it).
  • Zalihe najprodavanijeg namještaja u skladištu: Vrijednost 60.000 EUR.
  • Franšizna naknada: 35.000 EUR po trgovini.
  • Naknade: Nema dodatnih naknada.
  • Operativni troškovi: Franšizeri bi trebali planirati troškove za komunalne usluge, plaće za 3-4 prodajna savjetnika, 4 logistička djelatnika (dostava i montaža), online i offline marketing (2% prometa, može se započeti s 4.000 EUR mjesečno), te troškove povezane s događajem otvorenja radi privlačenja početnog interesa kupaca i uspostavljanja prisutnosti na tržištu.

Razdoblje povrata: Jedna od atraktivnih značajki modela franšize Divani & Sofa' je kratko razdoblje povrata. Franšizeri mogu očekivati povrat početne investicije unutar 12 do 16 mjeseci. Ovaj brzi povrat na ulaganje omogućen je zahvaljujući snažnoj reputaciji brenda, strateškoj marketinškoj podršci i visokoj potražnji za kvalitetnim namještajem koje Divani & Sofa’ stalno ispunjava.

Prosječni mjesečni promet:

  • B2C (glavni posao): Franšizeri mogu očekivati prosječan mjesečni promet između 200.000 EUR i 300.000 EUR samo od prodaje u salonu, ovisno o lokalnom tržištu. Ovaj impresivni potencijal prihoda potaknut je uspostavljenom prisutnošću brenda na tržištu i atraktivnošću njegovih proizvoda.
  • B2B (sekundarni izvor prihoda): Divani&Sofa’ ima poseban odjel za cijele kuće, hotele, restorane, urede, koji pruža usluge uređenja interijera i proizvode za projekte.

Široki raspon elegantnog i funkcionalnog namještaja privlači široku bazu kupaca, osiguravajući stalnu prodaju i rast prihoda. Svaki franšizer može postavljati cijene prema vlastitoj procjeni, uzimajući u obzir tržišnu cijenu u zemlji.

Potpuna podrška i obuka: Divani & Sofa’ pruža opsežnu podršku franšizerima tijekom trajanja ugovora, osiguravajući da imaju alate i znanje potrebne za uspjeh.

Franšizna naknada uključuje: pristup opsežnoj bazi podataka i katalozima brenda, marketinšku podršku (franšizor priprema marketinške kampanje, a njegova agencija je u kontaktu s lokalnom marketinškom agencijom franšizera), razvoj dizajna trgovine i sveobuhvatne programe obuke.

PROCES FRANŠIZIRANJA DIVANI & SOFA’ – KORAK PO KORAK Postati dio obitelji Divani & Sofa’ kao franšizer uključuje jasan i strukturiran proces dizajniran da osigura uspjeh i kompatibilnost između nas i naših partnera


Saznajte više
Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Divani.
Saznajte više
Podaci o kandidatu
Podaci o kandidatu
Dodatni komentari i/ili pitanja
Dodatni komentari i/ili pitanja
If you see this, leave this form field blank