intervju tjedna

intervju tjedna | 07.11.2023

Pametno ulaganje u koncept budućnosti

Što je potrebno i tko može postati primatelj franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik Solution Laba

Što je potrebno i tko može postati primatelj franšize centra za neurometrijsko testiranje Verbatoria, otkriva Kenan Begić, suvlasnik Solution Laba

intervju tjedna | 04.10.2022

Sa terena do franšize

Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?

intervju tjedna | 21.07.2022

Kad matematika postane zabavna

„Ukoliko postajete primatelji franšize, utoliko postajete partneri i prijatelji, a financijski ste neovisni“, kaže Sarah Vuković, zadužena za razvoj mreže škola „Malac Genijalac“ u Hrvatskoj

intervju tjedna | 28.06.2022

Novo iskustvo i franšizni rast

Riblji street food restoran Fish Delish otvorio je poslovnicu u Zagrebu. Što očekuju od novog tržišta i u kom će smjeru teći daljnji razvoj, otkriva vlasnik koncepta Stefano Petrović

intervju tjedna | 23.05.2022

Pripremiti franšizu za svijet

Razvili ste franšiznu mrežu na domaćem tržištu, spremni ste za međunarodno širenje? Što dalje? – otkriva Michał Wiśniewski, direktor franšiznog konzaltinga u grupi PROFIT system

intervju tjedna | 01.04.2022

Uvozimo zrno, izvozimo kvalitetu

„Ako želite biti najbolji, potrebna vam je najviša razina znanja i prakse“, kaže Crina Ciocian, partnerka i direktorica poslovnog razvoja u lancu kafeterija Meron

intervju tjedna | 07.03.2022

Oporavak donosi nove franšize

– Turistički sektor se oporavlja, samim time raste i interes za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

intervju tjedna | 02.02.2022

Pod kapom poznatog brenda

Strategija tvrtke je usmjerenost na održivi rast, a cilj – generiranje profita, kaže direktor franšiznog razvoja Pizza Huta Kacper Szczepański

intervju tjedna | 24.01.2022

Međusobno povjerenje i podrška

„U kriznim vremenima, sve dobre strane franšizne suradnje dolaze do izražaja“, kaže Marek Halfar, direktor konzultantske kuće PROFIT system, Češka

intervju tjedna | 22.12.2021

Franšizni put do Muzeja osjetila

„Kad smo počinjali, o franšizingu uopće nismo razmišljali kao o modelu za širenje biznisa. Sada je to ključna strategija“, kaže Dejan Grbić, jedan od osnivača i vlasnika „Muzeja osjetila“

intervju tjedna | 24.11.2021

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sada u fokusu i kako će se dalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alexandre Lourenço

intervju tjedna | 02.11.2021

Prava je sreća usrećiti druge

Živimo u nevjerojatnom vremenu u kojem svaki hobi može prerasti u posao koji će donijeti profit i lijep život pun zadovoljstva. Što je za to potrebno, otkriva Milica Lepojević, kreatorica koncepta Perfect Surprise

intervju tjedna | 29.10.2021

Japanska kuhinja u malom formatu

Sushi restoran ne može funkcionirati samo s dva zaposlenika. Japanos, međutim, može! – kaže Cristina El Majzoub, operativna direktorica ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Europe

intervju tjedna | 04.10.2021

Spremni za promjene

Programiranje i obrazovanje budućih IT stručnjaka dobivaju sve više na značaju jer ljudi shvaćaju koliko je IT važan za današnje generacije djece, kaže Bartosz Jakubowski, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Coding Giants

intervju tjedna | 20.09.2021

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom pokazala je da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je i naučila da je budućnost u onlinu – kaže Grzegorz Morawski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

intervju tjedna | 07.09.2021

Koncept koji mijenja život

Kako je nastao Tinker Labs, što je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

intervju tjedna | 02.07.2021

Brza zdrava hrana

Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po mjeri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal te tko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaş

intervju tjedna | 01.06.2021

Gradimo bolju budućnost

„Svatko tko prepozna ljepotu naše obrazovne misije, kvalificiran je za primatelja franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

intervju tjedna | 27.04.2021

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobivamo, i na koju ćemo uvijek moći računati, ključna je u franšiznoj suradnji i objašnjava svjetski uspjeh Maple Beara“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sustava

2
3
4
5
sledeća  
zadnji