intervju tjedna

intervju tjedna | 28.06.2022

Novo iskustvo i franšizni rast

Riblji street food restoran Fish Delish otvorio je poslovnicu u Zagrebu. Što očekuju od novog tržišta i u kom će smjeru teći daljnji razvoj, otkriva vlasnik koncepta Stefano Petrović

Riblji street food restoran Fish Delish otvorio je poslovnicu u Zagrebu. Što očekuju od novog tržišta i u kom će smjeru teći daljnji razvoj, otkriva vlasnik koncepta Stefano Petrović

intervju tjedna | 07.03.2022

Oporavak donosi nove franšize

– Turistički sektor se oporavlja, samim time raste i interes za franšizu CityPal-a – kaže Željko Gobac, osnivač platforme CityPal putem koje se turistima predstavljaju najbolje lokalne preporuke

intervju tjedna | 02.02.2022

Pod kapom poznatog brenda

Strategija tvrtke je usmjerenost na održivi rast, a cilj – generiranje profita, kaže direktor franšiznog razvoja Pizza Huta Kacper Szczepański

intervju tjedna | 24.01.2022

Međusobno povjerenje i podrška

„U kriznim vremenima, sve dobre strane franšizne suradnje dolaze do izražaja“, kaže Marek Halfar, direktor konzultantske kuće PROFIT system, Češka

intervju tjedna | 22.12.2021

Franšizni put do Muzeja osjetila

„Kad smo počinjali, o franšizingu uopće nismo razmišljali kao o modelu za širenje biznisa. Sada je to ključna strategija“, kaže Dejan Grbić, jedan od osnivača i vlasnika „Muzeja osjetila“

intervju tjedna | 24.11.2021

Ostati na uzlaznoj putanji

Prodaja raste, otvaraju se novi franšizni centri. Koja su tržišta sada u fokusu i kako će se dalje razvijati portugalski lanac za epilaciju DepilConcept, otkriva vlasnik brenda Alexandre Lourenço

intervju tjedna | 02.11.2021

Prava je sreća usrećiti druge

Živimo u nevjerojatnom vremenu u kojem svaki hobi može prerasti u posao koji će donijeti profit i lijep život pun zadovoljstva. Što je za to potrebno, otkriva Milica Lepojević, kreatorica koncepta Perfect Surprise

intervju tjedna | 29.10.2021

Japanska kuhinja u malom formatu

Sushi restoran ne može funkcionirati samo s dva zaposlenika. Japanos, međutim, može! – kaže Cristina El Majzoub, operativna direktorica ovog restorana japanske kuhinje, koji kreće u osvajanje Europe

intervju tjedna | 04.10.2021

Spremni za promjene

Programiranje i obrazovanje budućih IT stručnjaka dobivaju sve više na značaju jer ljudi shvaćaju koliko je IT važan za današnje generacije djece, kaže Bartosz Jakubowski, direktor prodaje i marketinga u tvrtki Coding Giants

intervju tjedna | 20.09.2021

Prilagodi se situaciji

– Situacija s pandemijom pokazala je da je IT industrija otporna na krizu, ali nas je i naučila da je budućnost u onlinu – kaže Grzegorz Morawski, franšizni menadžer škola programiranja Coders Lab

intervju tjedna | 07.09.2021

Koncept koji mijenja život

Kako je nastao Tinker Labs, što je potrebno za otvaranje franšize te zašto se vođenje jedne ovakve škole smatra dobrom poslovnom prilikom, otkriva Alan Mate Orlić, tvorac i vlasnik koncepta

intervju tjedna | 02.07.2021

Brza zdrava hrana

Zašto je Salad Box gastro koncept skrojen po mjeri modernog potrošača, koliki je njegov poslovni potencijal te tko može uzeti ovu franšizu, otkriva jedan od osnivača Radu Lupaş

intervju tjedna | 01.06.2021

Gradimo bolju budućnost

„Svatko tko prepozna ljepotu naše obrazovne misije, kvalificiran je za primatelja franšize Young Engineers“, kaže osnivač ovog američkog edukativnog koncepta Amir Asor

intervju tjedna | 27.04.2021

Kanadsko obrazovanje i na Balkanu

„Podrška koju dobivamo, i na koju ćemo uvijek moći računati, ključna je u franšiznoj suradnji i objašnjava svjetski uspjeh Maple Beara“, navodi Ljiljana Nikolova zašto se odlučila za franšizu ovog obrazovnog sustava

intervju tjedna | 18.03.2021

Promjene ne utječu na razvoj

Kako se način rada prilagođavao uvjetima pandemije te na kakvu su podršku mogli računati brojni primatelji franšize, odgovara Radosław Kulesza, suosnivač škole programiranja za djecu Coding Giants

intervju tjedna | 23.02.2021

Povežite se s Kinom

Kako uspješno prenijeti i razviti biznis na tržištu Kine te zašto bi i tvrtke iz zemalja ove regije trebale razmišljati u tom smjeru, otkriva Tomislav Despić, direktor ureda za Istočnu Europu tvrtke ToJoy

intervju tjedna | 18.02.2021

Izvući najbolje iz izazova

Kako je pandemija oblikovala poslovanje i u čemu je snaga franšiznog sustava McDonald'sa, otkriva Radim Foltyn, direktor franšiznog razvoja u tvrtki McDonald's Češka

intervju tjedna | 05.01.2021

Tržište franšiza će ojačati

Snaga franšiznog sustava najbolje se testira u kriznim vremenima. Mreže koje su izgradile blisko i čvrsto partnerstvo sa svojim primateljima franšize imaju najbolje šanse za preživljavanje, kaže Marek Halfar, izvršni direktor PROFIT systema Češka

intervju tjedna | 30.11.2020

U svim glavnim gradovima Europe

Kako se razvija poslovanje u uvjetima pandemije te gdje se još može očekivati otvaranje franšiznih slastičarnica pod brandom La Donuteria, odgovara vlasnik ovog koncepta Peter Straňák

2
3
4
5
sledeća  
zadnji