Forum o članku: Stabilni temelji za dobar rezultat 5
Stabilni temelji za dobar rezultat
Bogi Cvetković se dugo pripremao za kupnju franšize. Iako mu franšizni model poslovanja nije bio stran, nije želio ishitreno ući u ovu poduzetničku "priču". Stoga je, za početak, odlučio posjetiti nekoliko važnih franšiznih sajmova u Europi. Bio je u Varšavi, Beču, Parizu, Londonu, i to više puta. – Franšizing me je fascinirao jer, prije svega, omogućava kupnju "gotovog proizvoda", zaokruženog poslovnog koncepta sa svim potrebnim znanjima, određenim područjem djelovanja, brendom. O franšizingu sam već ponešto i znao, uglavnom zahvaljujući mojoj obitelji koja ima moderan pogled na biznis, a u čemu se posebno ističe moj otac. Uvijek smo bili zainteresirani za tehnologije i novine i kako bismo ih mogli primijeniti u poslovanju. Otac mi je često "otvarao oči" i govorio što je to što ima smisla. On je smatrao da su u poslu najvažniji – poštenje i tehnologije – priča nam Cvetković na početku razgovora.Ostale kategorije
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani.
Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.
Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.
Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.