Forum o članku: Zdrava poslovna priča 13
Zdrava poslovna priča
– Biorezonanca je budućnost – kaže Zdravka Svetličić, osnivačica i vlasnica koncepta Valera Vita, biorezonantnog centra koji pruža usluge u području komplementarne i alternativne medicine. Kad se osvrne na početke, kaže da je o tretmanima iscjeljenja pomoću biorezonantnih uređaja počela razmišljati tek kad se i sama našla u vrlo specifičnoj obiteljskoj situaciji. – Shvatila sam da svemir ima drugačiji plan za mene kada mi je zatvorio neka vrata te mi dao životnu situaciju u kojoj sam trebala poduzeti korake mimo svih ustaljenih pravila – opisuje slikovito Zdravka Svetličić svoj put do Valera Vite. – Naime, dobila sam neurorizično dijete za koje sam pomoć pronašla u alternativnoj medicini. Prvo je to bila homeopatija prije 23 godine, a potom i biorezonanca, kojom se bavim već 10 godina. Sva svoja znanja sam uklopila u sadašnji model rada – objašnjava Svetličić.Ostale kategorije
TEMA
komentara
KORISNIKA
Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani.
Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.
Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.
Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.