Krilca i pivce

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

„Krilca i Pivce“ svoju su uspješnu poslovnu priču započeli 2016. godine kao obiteljski biznis u Nišu, prijestolnici roštilja, s idejom da ponude nešto novo i jedinstveno – vrhunska pileća krilca, proizvode od piletine i sosove koji upotpunjuju užitak u hrani, sve po originalnim recepturama pripreme.

Ono što našu ponudu izdvaja od ostalih sličnih koncepata jest činjenica da je priprema krilaca u kućnim uvjetima složena, zahtjevna i dugotrajna.

Godinama smo isprobavali različite načine pripreme i došli do najoptimalnijeg recepta, koji ipak zahtijeva profesionalnu restoransku kuhinju.

Također, mješavine začina koje koristimo rađene su prema našim tajnim recepturama i osobno ih pripremamo. Primatelj franšize dobiva ih gotove, zapakirane i s preciznim uputama za uporabu.

Danas „Krilca i Pivce“ u ponudi imaju krilca u 14 različitih originalnih okusa, 16 vrsta sosova osmišljenih kako bi dodatno naglasili užitak u okusu, te velik izbor proizvoda od pilećeg filea, što nas čini jedinstvenima i naše proizvode pretvara u prave delikatese.

Uz vrhunska krilca nudimo i širok izbor piva, stvarajući mjesto za druženje kojem se gosti uvijek rado vraćaju.

U Nišu „Krilca i Pivce“ godinama uspješno posluju na jednoj lokaciji.

„Krilca i Pivce“ idealan su partner za otvaranje objekta s originalnom gastro ponudom u Srbiji i regiji. Upotreba svježih namirnica, poseban način pripreme jela prema originalnim recepturama i pažljivo odabrane sirovine jamče uspjeh brenda.

„Krilca i Pivce“ su zaštićeni registrirani brend (žig) te nudimo jednostavan partnerski franšizni model koji uključuje sveobuhvatnu podršku partnerima u svim segmentima poslovanja.

Broj vlastitih poslovnica

1 (Niš), Srbija

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

Podrška primatelju franšize / partneru uključuje:

  • Potpunu podršku u procesu pokretanja restorana
  • Odobravanje lokacije u skladu sa standardima brenda
  • Savjetovanje pri uređenju prostora i nabavi opreme
  • Obuku u organizaciji rada i upravljanju restoranom
  • Detaljan operativni priručnik koji sadrži sve standarde poslovanja, uključujući procese pripreme i posluživanja hrane sa svim receptima i normativima
  • Gotove mješavine začina za krilca, pripremljene prema originalnim „Krilca i Pivce“ recepturama, s točnim uputama za upotrebu
  • Brandbook – knjigu vizualnih standarda s logotipom, bojama, fontovima i marketinškim smjernicama
  • Obuku / trening za menadžere, kuhare, konobare i šankere
  • Podršku u logistici – organizaciju rada i ugovaranje s dobavljačima
  • Marketinšku i brend podršku putem naših kanala na društvenim mrežama

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

Predvideli smo postojanje nekoliko tipova restorana (street food/fast food do klasičnog sa sedenjem). Investicija zavisi od izabranog formata, a umanjuju se troškovi opremanja prostora i kuhinje ukoliko se bira jednostavniji format.
 

Klasični format restorana: 

  • Ulazna naknada: 10.000 €
  • Redovna mjesečna naknada: 2,5% ukupnog prometa
  • Naknada za marketing: 0,5% ukupnog prometa
  • Investicija u kuhinsku opremu i pribor: približno 15.000 – 20.000 €
  • Investicija u restoranski prostor i baštu: približno 20.000 – 25.000 €
  • Franšizni ugovor: minimalno 5 godina s mogućnošću produženja

 


Osnovni zahtjevi sustava

Kriteriji vezani za poslovni prostor:

  • Lokal može biti u mjestu s najmanje 100.000 stanovnika, osim ako se radi o turističkom mjestu (npr. Zlatibor, Kopaonik).
  • Kuhinski dio objekta ne smije biti manji od 30 m², a poželjno je da postoji i magacinski prostor.
  • Objekat mora imati ventilacijski sustav i minimalno 35 kW električne energije.
  • Restoranski dio ne smije biti manji od 60 m², s mogućnošću postavljanja letnje bašte od minimalno 50 m².
  • Primatelj franšize, ako nije vlasnik lokala, mora potpisati ugovor o zakupu na period jednak ili duži od trajanja franšiznog ugovora.

Primatelj franšize mora ispunjavati sljedeće uvjete:

  • spreman je i sposoban raditi unutar franšiznog sustava
  • spreman je za osobno angažiranje u radu restorana
  • posjeduje dovoljno kapitala i ne oslanja se na početne prihode kao glavni izvor zarade
  • ima poduzetnički način razmišljanja, ali i sposobnost razmišljanja kao zaposlenik
  • ima iskustvo u ugostiteljstvu ili pouzdan menadžerski tim

 


Informacije o davatelju franšize

Krilca i pivce

(+381) 648519713

zo.videnovic@gmail.com

krilcaipivce.rs

Kontakt osoba za kandidate

Zoran Videnović

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Krilca i pivce.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba detaljno provjeriti ponudu franšiznoga sustava. Uredništvo i samo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja niti obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.