Nove franšize za Dve šmizle

Pod brendom "Dve šmizle" nedavno je otvoren franšizni dućan u Rumi i franšizni korner u Svilajncu. Tvrtka je u Zemunu, pak, otvorila trgovinu u svom vlasništvu.
Utorak
17.12.2013
Srbijanska tvrtka "Dve šmizle" proširila je svoju maloprodajnu mrežu. Brand je stigao u Rumu, Svilajnac i Zemun.
 

Franšizna trgovina za prodaju nakita pod brandom "Dve šmizle" otvorena je prošlog tjedna u Rumi. Milica Gavrilović, vlasnica ovog franšiznog sustava iz Srbije, kaže da sličnih dućana nije bilo u tom vojvođanskom gradu, te da su i prije samog otvorenja Rumljani pokazali veliko interesovanje.

- Vlasnica dućana je bila bez posla, a u našoj franšizi je vidjela idealno rješenje za sebe. Još kad je stavila postere na izlog s natpisom "Uskoro Dve šmizle u Rumi", primetila je da vlada veliko interesovanje, pošto su je mnogi prilazili i pitali za datum otvaranja. U malom gradu zaista nije potrebno trošiti novac na reklamu, sve se brzo pročuje i sazna - kaže Gavrilović.

Franšizna mreža branda je, međutim, dobila još jednu "kariku u lancu". U gradiću Svilajncu je u okviru lokalnog dućana otvoren franšizni korner "Dve šmizle". - Primatelji franšize iz Svilajnca su poduzetnici koji u svom dućanu drže isključivo domaće brandove. Nedostajale su "Dve šmizle" da uljepšaju novogodišnje blagdane u ovom gradu - kaže Gavrilović.

Tvrtka je, pored toga, nedavno otvorila i objekt u svom vlasništvu u Zemunu. - Moram priznati da je taj dućan zapažen i da mnogi komentiraju da je bilo krajnje vrijeme da i Zemun dobije jednu takvu trgovinu. Prija kad vas ljudi toplo dočekaju - kaže Gavrilović.