Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu.
Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o.
Subota
14.12.2013
Jedan od najpoznatijih restorana brze prehrane McDonald’s u Zagrebu je otvorio novi restoran.
 

Novootvoreni restoran brze hrane McDonald's u Zagrebu nalazi se pored City Centra One East. Zanimljivo je da osim standardne ponude hrane ovog lanca posjetitelji imaju mogućnost besplatnog korištenja tablet računala iPad.

Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku, rekao je da je unaprjeđenje ponude osluškivanjem okruženja temelj njihovog rasta i razvoja poslovanja. - Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu. McDonald’s Žitnjak prvi je naš restoran u kojem smo primijenili koncept novog dizajna i nadam se da će biti mjesto mnogih sretnih okupljanja - istaknuo je Pavliček.

Investicija za otvorenje restorana bila je vrijedna 2 milijuna eura. Otvorenju novog restorana prisustvovali su i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je pozdravio nova ulaganja i radna mjesta, i Đuro Gavrilović koji je izrazio zadovoljstvo jačanjem pozicije Globalne hrane d.o.o.