15.05.2014

Ivanjica na franšiznoj mapi

Franšiznom lancu "Dve šmizle" uskoro će se pridružiti još jedna franšiza u Srbiji. Ugovor je potpisan, posljednje pripreme pred otvorenje trgovine su u tijeku.

Milica Gavrilović, vlasnica tvrtke i marke modnog nakita "Dve šmizle", kaže da su primatelji franšize mladi, poduzetni ljudi koji već imaju vlastiti posao, ali koji vjeruju da bi trgovina nakita poznatog brenda bila pun pogodak i za gradić poput Ivanjice. – Radi se o preduzimljivom mladom bračnom paru, zbog čega mislim da će poslovati uspješno, unatoč krizi. Suprug već ima svoju tvrtku, a supruga se oduvijek htjela baviti "ženskom" djelatnošću, imati svoj ​​posao i biti neovisna – kaže Gavrilović.

Dve šmizle, nakit Fot. Dve šmizle

Potpisan franšizni ugovor o otvorenju trgovine nakita „Dve šmizle” u Ivanjici.

Primatelji franšize su, kako ona kaže, u brendu "Dve šmizle" prepoznali mogućnost za dobro poslovanje. –Odlučili su da u samom početku supruga Sanja i sama radi u trgovini, jer vjeruje da posao najbolje može razraditi sam vlasnik, a sem toga, obožava nakit. Spojila je, zapravo, lijepo s korisnim – dodaje Gavrilović.

U franšiznom sustavu „Dve šmizle” trenutno posluje 12 franšiza i sedam franšiznih kornera u Srbiji, kao i 20 franšiznih kornera u Crnoj Gori i 2 franšizne trgovine u Bosni i Hercegovini. Pored toga, tvrtka u svom vlasništvu ima osam trgovina - sedam u Beogradu i jednu u Novom Sadu.

Podijeli članak

Komentariraj na forumu

0
Ivanjica na franšiznoj mapi

Dosad nije bilo komentara na članak. Nek Tvoj bude prvi.

Forum 41 teme, 71 komentara

želite više?

newsletter Franchising.hr

If you see this, leave this form field blank