Potpisan franšizni ugovor o otvorenju trgovine nakita „Dve šmizle” u Ivanjici.
Četvrtak
15.05.2014
Franšiznom lancu "Dve šmizle" uskoro će se pridružiti još jedna franšiza u Srbiji. Ugovor je potpisan, posljednje pripreme pred otvorenje trgovine su u tijeku.
 

Milica Gavrilović, vlasnica tvrtke i marke modnog nakita "Dve šmizle", kaže da su primatelji franšize mladi, poduzetni ljudi koji već imaju vlastiti posao, ali koji vjeruju da bi trgovina nakita poznatog brenda bila pun pogodak i za gradić poput Ivanjice. – Radi se o preduzimljivom mladom bračnom paru, zbog čega mislim da će poslovati uspješno, unatoč krizi. Suprug već ima svoju tvrtku, a supruga se oduvijek htjela baviti "ženskom" djelatnošću, imati svoj ​​posao i biti neovisna – kaže Gavrilović.

Primatelji franšize su, kako ona kaže, u brendu "Dve šmizle" prepoznali mogućnost za dobro poslovanje. –Odlučili su da u samom početku supruga Sanja i sama radi u trgovini, jer vjeruje da posao najbolje može razraditi sam vlasnik, a sem toga, obožava nakit. Spojila je, zapravo, lijepo s korisnim – dodaje Gavrilović.

U franšiznom sustavu „Dve šmizle” trenutno posluje 12 franšiza i sedam franšiznih kornera u Srbiji, kao i 20 franšiznih kornera u Crnoj Gori i 2 franšizne trgovine u Bosni i Hercegovini. Pored toga, tvrtka u svom vlasništvu ima osam trgovina - sedam u Beogradu i jednu u Novom Sadu.