Tomasz Rogacz je karijeru započeo kao običan radnik u McDonald’su u Poljskoj 2001. godine. Posljednje tri godine proveo je na mjestu generalnog direktora McDonald’sa u Srbiji i Bosni i Hercegovini.
Utorak
19.08.2014
McDonald’s u Češkoj i Slovačkoj dobiva novog menadžera. Novi direktor je Tomasz Rogacz, bivši generalni direktor McDonald’sa u Srbiji i BiH.
 

Kako je naznačeno na službenim stranicama McDonald'sa u Češkoj, Tomasz Rogacz je karijeru započeo kao običan radnik u McDonald'su u Poljskoj 2001. godine. Posljednje tri godine, pak, proveo je na mjestu generalnog direktora McDonald'sa u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Na čelu McDonald's u Češkoj i Slovačkoj, Rogacz se nalazi od 1. kolovoza 2014 godine. Prethodnik Alexander Schramm, koji je upravljao franšiznom mrežom McDonald'sovih restorana na ova dva tržišta više od dvije godine, prelazi na poziciju direktora prodaje i bit će zadužen za 11 tržišta Centralne divizije u Europi. 

– Vjerujem da će ova promjena omogućiti da se bolje iskoristi potencijal naših menadžera. I Alexander i Tomasz su pokazali svoju stručnost i vještine rukovođenja u izrazito izazovnim vremenima. Vjerujemo da će podjednako pridonijeti jačanju i razvoju McDonald'sa i na novim pozicijama – izjavio je Piotr Jucha, regionalni potpredsjednik McDonald'sa za Središnju Europu. 

McDonald's u Češkoj ima više od 80 restorana – 32 u vlasništvu tvrtke i 52 franšizna. U Slovačkoj, pak, ima 23 restorana – 8 u svom vlasništvu i 15 franšiznih.