Četvrtak
03.12.2015
McDonald’s, svjetski poznati lanac brze prehrane, od sada će restoran imati i u Zadru.
 

McDonald’s u Zadru otvoren je u sklopu tamošnjeg željezničkog kolodvora, a u sklopu restorana veličine 500 kvadratnih metara nalaze se i McDrive i McCafé, kao i popularni prostor za proslavu dječjih rođendana. U novootvorenom McDonald’su, koji je inače 24. po redu u Hrvatskoj, veliko zanimanje gostiju zasigurno će izazvati i mogućnost korištenja iPada, a najmlađima je na raspolaganju i vanjsko igralište.

Drago nam je što su i Zadrani konačno dobili svoj McDonald’s restoran. Posljednjih nekoliko mjeseci smo dobivali puno upita vezanih uz otvorenje McDonald’sa u Zadru i projekt uređenja se od samoga početka pratio s velikim interesom – istaknuo je direktor McDonald’sa u Hrvatskoj Pavel Pavliček.

Osim što otvaramo nove restorane diljem Hrvatske, raduje nas što paralelno usavršavamo i naše usluge te uvodimo nove tehnologije. Tako bismo u bližoj budućnosti krenuli s uvođenjem kioska za samostalno naručivanje te aplikacije za mobilno naručivanje kako bismo našim gostima ubrzali te pojednostavili proces narudžbe hrane – rekao je Pavliček.

Na otvorenju zadarskog McDonald’sa prisustvovali su i predstavnici grada, koji su od početka pružili veliku podršku otvorenju restorana u Zadru. Radnih mjesta će u zadarskom McDonald’su, u prvoj fazi, biti pedeset. Među njima će biti i mjesta za studente koje McDonald’s, sukladno svojoj globalnoj politici, i redovito stipendira.

Tvrtka Globalna hrana, nositelj je franšize McDonald’s za područje Hrvatske, zadužena ujedno za širenje mreže restorana.

Izvor: Zadarski internet portal (znet.hr)