Forum o članku: Balkan u žiži 12

Trgovac 25.10.2012 *.cable-178-148-160-198.dynamic.sbb.rs

Ako sam dobro shvatio, u Srbiji se ne šire kao franšiza? Pominje se otvaranje novog INTEREXa u Ustaničkoj (ugao sa Vojosilava Ilića), imate li neki info o tome jeste li to taj lanac, da li je franšiza ili nešto drugo?

NESKO 02.11.2012 *.cable-89-216-123-95.static.sbb.rs

Koliko sam ja upucen o otvaranju INTEREX-a na raskrsnici ulica Ustanicke i Vojislava Ilica se prica poslednjih godina,medjutim izgleda da je dosao i taj dan kada ce se konacno otvoriti. Posto stanujem u blizin pomenute lokacije primetio sam da su se radovi na objektu koji se inace gradi dve decenije inetzivirali u poslednjih mesec dana.Radoznalost me je naterala da od obezbedjenja objekta saznam o kakvim se aktivnostima radi i dobio sam informaciju da bi u narednih par nedelja trebao da pocne sa radom pomenuti INETEREX sto sa nestrpljenjem iscekujemo.

gost 26.12.2012 *.cable-89-216-123-95.static.sbb.rs

Evo, otvaranje je za neki dan - te radnje u Ustaničkoj. 

Neka, konkurencija raste! 

Ostale kategorije

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani. 

Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.

Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.