Puffy Lil’pancakes

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

Puffil Lil´cakes su ukusne mini lepršave palačinke, koje su posute raznim prelivima i nadjevima, od slatkog džema do kraljevske čokolade. Ono što nas čini interesantnim kao biznis koji - putem franšize - može biti i vaš, jeste sljedeće: 

1. Jednostavnost.
Biznis je fokusiran na jedan ključni proizvod. Oprema, način pripreme i lanac nabavki su vrlo optimizirani i jednostavni za uspostavu i potonje poslovanje. Ovo je biznis koji se lako pokreće i jednostavno vodi.

2. Inovativnost i jedinstvenost.
Nudimo proizvod koji je jedinstven na tržištu, a opet je vrlo prepoznat i omiljen, jer svi znaju što su palačinke. Inovativnim pristupom pravimo razliku  na tržištu. 

3. Pristupačnost.
Ovo je biznis koji se pokreće i potom vodi sa razumno malo investicija - u ovisnosti od formata, možete ga pokrenuti sa već 25.000 EUR. Dovoljna je lokacije veličine već od 8 m2, i svega 1-3 zaposlena, što čini operativne troškove - optimalnima.

Ovo je koncept sa vrlo visokom profitabilnosti i jako niskim varijabilnim troškovima koji omogućuje lagan i ne stresan i brz povrat investicije.

Puffy posluje već 5 godina na tržištu te je prisutan na tržištima Europe poput: Italije, Njemačke, Švicarske, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Na svim tržištima postiže izvrsne rezultate te lako pronalazi kupce. 

Fleksibilnost je velikio dio Puffy koncepta jer nudi čak tri različita formata (fiksni dućan, Food truck i Stand Alone za shopping centre). Nudimo opciju single-unit poslovnice ili master franšize.

Broj vlastitih poslovnica

1 u Ljubljani
1 Food truck (koji radi u više zemalja)

Broj franšiznih poslovnica

-

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • Ugovor se sklapa na 5 ili 10 godina
 • Mogućnost izbora više formata
 • Puffy mix (masa za palačinke)
 • Svi preljevi i posipi
 • Asistiramo pri izboru lokacije
 • Trening (sa našim timom) od 7-10 dana 

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Ulazna franišzna naknada: od €10,000 (ovisno o formatu)
 • Redovna franšizna naknada: 6%
 • Očekivani iznos ukupnih investicija je od cca 25.000 eur

Osnovni zahtjevi sustava

 • Dovoljan budget za pokretanje posla (min 25,000 Eura)
 • Prednost iskustvo u ugostiteljstvu
 • Full time rad

Informacije o davatelju franšize

Puffy international ltd

3 Gower Street, London, United Kingdom

info@puffylilpancakes.com

puffylilpancakes.com

Kontakt osoba za kandidate

Aleksander Štravs

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno Puffy Lil’pancakes.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Sigurna dostava hrane /20.11.2020

Minimalni kontakt s klijentima, redovita uporaba dezinficijensa i stalne provjere zdravlja dostavljača – načela su sigurne dostave hrane. Kako jedan franšizni sustav primjenjuje ova načela u praksi?

Licenca za „dobru hranu“ /20.10.2020

Fine Food, proizvođač peciva, drugih pekarskih proizvoda i slastica i vlasnik 12 objekata u Sarajevu u kojima se ti proizvodi prodaju, odnedavno nudi franšizu u regiji, ali i zemljama EU. U mreži imaju već dvije franšizne jedinice.

Od fritula do franšize /26.09.2020

Priča o „Jeti fritulama“ iz Makarske dobar je primjer kako se od malog obiteljskog biznisa može napraviti franšiza. Kako se gradio ovaj koncept, što je potrebno za profitabilno poslovanje i tko bi bili poželjni primatelji franšize?

Zvijezda s Jadrana na američkom tržištu /22.09.2020

Lanac Surf'n'Fries, poznat po pomfritu, neobičnim umacima i originalnoj ambalaži, ulazi na jedno od najzahtjevnijih tržišta – američko. Kako su tekle pripreme i kakve su realne mogućnosti za razvoj, otkriva Andrija Čolak

Drugačije potrebe, drugačija misija /04.09.2020

Alessandro Lazzaroni, primatelj master franšize branda Domino's za tržište Italije, otkriva kako izgleda razvijati mrežu američkih pizzerija u zemlji koja je – „izmislila“ pizzu

Steakhouse, franšiza finih okusa /20.08.2020

Lanac obiteljskih restorana iz Latvije, Steiku Haoss, planira se proširiti izvan granica domaćeg tržišta. Franšiza se nudi i poduzetnicima iz ove regije.

PROFIT franchise services, kao deo grupacije PROFIT system (PROFIT system sp. z o.o.), kao izdavač Franchising.hr vas obavještava da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt (kontakt forma). Sve informacije unesene u kontakt formu šalju se e-poštom organizatoru franšiznog (partnerskog) sustava, kako je naveden u Katalogu. Sustav koji prima poslane informacije će ih koristiti za pružanje više informacija o vlastitom poslovanju. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podatke iz kontakt forme je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu bilo kakvih osobnih podataka.