Forum o članku: Rad, rad, ali i ljubav 4

Dragana Mihajlović 29.03.2013 *.mail.uniqa.rs

Pravo je zadovoljstvo biti podrška 23 godine u poslu i 27 godine u privatnom životu Savi. Sigurna sam da postoje ljudi koji su vredni, pozitivni i vlasnici licence NBS za zastupanje u osiguranju a traže posao, dobrodošli su u naš poslovni tim. Kaže se u narodu: \"Informacija je zlata vredna\" Zahvaljujemo se Franchisingu na podršci. Kako mi gledamo na posao možete videti na www.agencijag.rs

Novozox 29.03.2013 *.77.46.136.219

Znači ipak se može. Posao, uspeh a nadasve ljubav i porodica. Možda nam je ovo najava dolazećih svetlijih dana budućnosti. Lep primer mlađoj generaciji da uzme stvar u svoje ruke i uz rad, ljubav, posvećenost i sreću krene u visine. Kamo sreće da je više ovakvih primera, Srbiji bi krenulo na bolje, sigurno. Živeli i srećno u daljem razvoju.

mile 30.03.2013 *.77-46-231-81.dynamic.isp.telekom.rs

obzirom da se radi o pravom timu, samo je pitanje za koliko će biti premašena očekivanja, a to nam svima puno znači.

Ostale kategorije

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove tvrtke PROFIT franchise services. Komentari koji sadrže elemente oglašavanja ili očito krše načela pristojnog ponašanja neće biti objavljeni ili će biti izbrisani. 

Samo registrirani korisnici mogu objavljivati komentare. IP adresa osobe koja je komentirala bit će vidljiva svim korisnicima. Korisnički će nalog biti blokiran ako komentari sadrže oglašavanje te uvredljive, vulgarne, prijeteće ili rasističke poruke. Ako primijetite zlouporabu, molimo kontaktirajte: redakcija@franchising.hr.

Administrator foruma ima pravo kombinirati komentare na slične teme i dodijeliti odgovarajuće naslove temama.

Uredništvo portala zadržava pravo korištenja cijelog ili dijela komentara s foruma u člancima objavljenim na stranicama Franchising.hr, kao i u časopisu ili drugim tiskanim materijalima gdje je uredništvo izdavač.