BROSH

Podaci o franšiznom sustavu

opis franšiznog sustava

BROSH bijoux concept store je dućan za „nježniji spol“ – prodavaonica nakita, modnih dodataka te aksesoara za žene, sa širokim izborom artikala i povoljnim cijenama.

U ponudi BROSH je stalni i sezonski asortiman – najveći dio asortimana (prije svega nakit i aksesoar) prodaje se tijekom cijele godine, a dio je asortimana sezonskog karaktera (proljeće-ljeto i jesen-zima). Asortiman je napravljen od kolekcija različitih boja i stilova, u svim cjenovnim kategorijama.

Interijer prodavaonica, kao važan dio BROSH identiteta, pažljivo je osmišljen i koncipiran tako da kupnju napravi maksimalno ugodnom – to je klasični francuski dizajn s biranim modernim detaljima, prihvatljiv svim skupinama kupaca, svih starosnih dobi te struktura. Kupci BROSHa su žene: i djevojke i poslovne žene, starije dame koje drže do izgleda, i tinejdžerke koje vole promjene i modne novitete, majke i kćeri, bake i unuke... Iako više od 95% kupaca čine žene, primjetan je, međutim, i trend rasta broja muškaraca koji u BROSHu kupuju poklone za svoje majke, supruge, kćeri.

Ulaskom u franšizni sustav BROSHa dobivate organiziranu opskrbu asortimanom, kvalitetan brand u usponu, kompletan vizualni identitet, marketinšku potporu, obuku i potporu u poslovanju. Osigurali smo više modaliteta opskrbe – redovite sezonske nabave (o trošku BROSHa), nabave u manjim količinama i izvanredne nabave, po potrebi i mogućnostima primatelja (o trošku primatelja).

BROSH je uhodan i zaokružen koncept koji primateljima franšize omogućuje fokusirati se isključivo na kupce. Dodatno, BROSH je ustrojen kao low-risk biznis – posao s niskom razinom rizika u slučaju poslovnog neuspjeha. Praktički, nudimo buy-back opciju koja, osim nakita, uključuje i otkup elemenata interijera koji su urađeni po BROSH standardima.

Franšiza BROSHa je, stoga, prilika za sve koji žele uređen posao s malo rizika. Ujedno, to i lijep i ugodan posao koji se voli i radi u ugodnom ambijentu.

Broj vlastitih poslovnica

2 (Novi Sad, Srbija)

Broj franšiznih poslovnica

2 u Srbiji (Beograd, Pančevo)

Fotografija jedinice sustava
Podaci za primatelje franšize

Podrška primatelju franšize

 • Podrška u izboru lokala,
 • Uređenje i opremanje interijera po BROSH standardima; Mogućnost opremanja za obvezne elemente interijera uz povoljne uvjete,
 • Ekskluzivna opskrba asortimanom, uz dio asortimana koji se može prilagoditi,
 • Potpora te savjetovanje u poslovanju, u svim segmentima (BROSH je franšiza poslovnog formata),
 • Poslovni software i sustav za analizu prodaje (business inteligence),
 • Low-risk poslovanje (poslovanje s malom razinom rizika u slučaju neuspjeha): Buy-back opcija (otkup pod poznatim uvjetima) za inventar, odnosno, dio interijera koji je rađen po BROSH standardima te pribavljen od BROSH,
 • Ekskluzivnost rada na dogovorenom teritoriju,
 • Jedinstveni vizualni identitet u svim elementima (interijer, znaci, izlaganje proizvoda, pakiranje...),
 • Marketinška podrška:
  • internetske stranice (opciono sa on-line prodajom),
  • profesionalno upravljanje marketingom na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i Pinterest,
  • suradnja s fotografima i modelima – baza fotografija BROSH artikala sa profesionalnim modelima i manekenima,
 • Uređen sustav akcija, promocija te popusta,
 • Razmjena iskustava unutar mreže,
 • Obuka.

Procijenjena ukupna vrijednost investicije

 • Inicijalna opskrba robom: do 10.000 EUR (ovisno o veličini lokala i sezoni!)
 • Procjenjena visina investicija u uređenje i opremanje lokala po BROSH standardima:
  ovisno o veličini i stanju lokala, prosečno između 5-7.000 EUR
 • Ukupni iznos kapitala potreban za početak poslovanja: min 10.000 EUR

Mogućnost Master franšize za zemlju. 


Osnovni zahtjevi sustava

 • Lokal (vlastiti ili u zakupu) mora biti na prometnoj lokaciji, poželjno u pješačkoj zoni, ili lokal/otok u shopping mallu; Veličina lokala: 25-40 m2;
 • za korner franšizu neophodno je mjesto u postojećem prodajnom prostoru ili hotelu. BROSH korner pogodan je za trgovine garderobe, kozmetike i parfema, modnih dodataka...; 
 • lokal (i korner) opremaju se po BROSH standardima;
 • Primatelj franšize mora imati registrirano pravno lice (poduzetnik ili doo);
 • Primatelj master franšize mora otvoriti najmanje jednu vlastitu trgovinu.

Informacije o davatelju franšize

Planeta fashion doo

Jevrejska 36, Novi Sad, Srbija

+381 65 5400 030

broshbcs@gmail.com

www.broshbcs.com

Kontakt osoba za kandidate

Marina Erhartič

Saznajte više

Ispunite kontakt formu u nastavku, ako želite više informacija. Informacije sadržane u formi proslijeđuju se izravno BROSH.

Poruka
Ime i prezime *
Mjesto *
Kontakt telefon *
E-mail *

pročitajte članke

Najčitanije

Informacije u katalogu dolaze od organizatora sustava. Prije potpisivanja sporazuma o suradnji, svaki kandidat treba provjeriti ponudu svakog od izlistanih sustava. Uredništvo zadržava pravo provjeriti podatke sadržane u katalogu. Ako primjetite ili primite obavijest da su bilo koji podaci u katalogu netočni ili zastarjeli, molimo kontaktirajte uredništvo.

PROFIT system, izdavač Franchising.hr portala, obavještava čitatelje da ne prikuplja ili obrađuje podatke koji se šalju putem obrasca za kontakt u katalogu. Sve informacije unesene u obrazac za kontakt šalju se e-poštom organizatoru sustava koji je naveden u katalogu, u dijelu koji se tiče informacija o franšiznom sustavu. Organizator sustava, koji prima poslane informacije, će ih koristiti za pružanje informacija o svom sustavu osobi koja je unijela upit. Slanje bilo kojih osobnih podataka je dobrovoljno, a organizator sustava koji prima podakte unijete putem obrazca za kontakt je subjekt koji je odgovoran za prikupljanje i obradu osobnih podataka.