Pizza Hut ponovno na meniju

Na taj je način AmRest postao primatelj master franšize za Pizza Hut brend, zadužen za širenje lanca restorana u zemljama Središnje i Istočne Europe. Prema ovom sporazumu, AmRest će razvijati mrežu Pizza Hut restorana u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, ali i Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji.
Kao primatelj master franšize, poljska će tvrtka držati prava na Pizza Hut brend narednih 10 godina, a imat će mogućnost i dalje davati pojedinačne franšize. AmRest se također obvezao i na minimalan broj otvorenih Pizza Hut restorana, mada precizni podaci još uvijek nisu objavljeni. – Cilj nam je u narednim godinama značajno povećati prisutnost brenda na spomenutim tržištima – navodi se u službenom priopćenju tvrtke. Konačni ugovor je potpisan koncem 7. mjeseca 2016.
AmRest Holdings najveći je neovisni operator restorana brze usluge i neformalnog objedovanja u Središnjoj i Istočnoj Europi, s više od 1.000 restorana u 13 zemalja. Trenutačno vode 78 Pizza Hut restorana u tri države –Poljskoj, Rusiji i Mađarskoj. Franšizna prava za razvoj u Središnjoj i Istočnoj Europi AmRest drži i za brendove KFC, Burger King i Starbucks.
pročitajte članke

Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?