Novi McDonald’s u Zemunu

Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald’s Srbija
Novootvoreni McDonald's četrnaesti je restoran ovog lanca brze prehrane u glavnom gradu Srbije. Nalazi se na autoputu Beograd-Zagreb, u okviru NIS-ove benzinske crpke "Zmaj 1".
Tomasz Rogacz, generalni direktor tvrtke McDonald's Srbija, izjavio je da uvijek žele biti dobar partner zajednice u kojoj posluju. - Upravo investicijom od milijun eura u ovaj restoran, osigurat ćemo posao za 50 djelatnika i aktivno sudjelovati u razvoju Zemuna, kao jedne od najvećih beogradskih općina - izjavio je Rogacz.
Drugi McDonald's restoran u Zemunu je ujedno i 21. koji je otvoren u Srbiji. Restoran će imati 219 sjedećih mjesta, McCafe i baštu i trebao bi, između ostalog, služiti i kao dobro poznato odmorište za putnike koji na dugim putovanjima prolaze kroz Beograd. Također, u okviru restorana će se naći "Play Land" dio za igru, koji je namijenjen najmlađima.
U Srbiji, McDonald's planira u ovoj godini otvoriti još jedan restoran, i to u Pančevu, koji bi trebao biti jedan od najsuvremenijih u zemlji.
pročitajte članke

Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?