Novi McDonald’s u Zagrebu

Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o.
Novootvoreni restoran brze hrane McDonald's u Zagrebu nalazi se pored City Centra One East. Zanimljivo je da osim standardne ponude hrane ovog lanca posjetitelji imaju mogućnost besplatnog korištenja tablet računala iPad.
Pavel Pavliček, član uprave tvrtke Globalna hrana d.o.o. nositelja franšize McDonald’s za Hrvatsku, rekao je da je unaprjeđenje ponude osluškivanjem okruženja temelj njihovog rasta i razvoja poslovanja. - Drago nam je da i u ovim teškim vremenima nastavljamo sa povećanjem broja restorana i osnaživanjem pozicije na hrvatskom tržištu. McDonald’s Žitnjak prvi je naš restoran u kojem smo primijenili koncept novog dizajna i nadam se da će biti mjesto mnogih sretnih okupljanja - istaknuo je Pavliček.
Investicija za otvorenje restorana bila je vrijedna 2 milijuna eura. Otvorenju novog restorana prisustvovali su i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je pozdravio nova ulaganja i radna mjesta, i Đuro Gavrilović koji je izrazio zadovoljstvo jačanjem pozicije Globalne hrane d.o.o.
pročitajte članke

Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?