Gonul Kahvesi otvoren u Sarajevu

Prva kafeterija pod brandom poznatog turskog lanca Gonul Kahvesi svečano je otvorena krajem travnja u Sarajevu. Kafeterija se nalazi u tržnom centru Sarajevo City Center. Kafeterija u Sarajevu je, inače, prvi lokal ovog branda koji je otvoren izvan Turske. U Bosnu i Hercegovinu je stigao preko tvrtke Universal Consulting Group sa kojom je Gonul Kahvesi potpisao ugovor o master franšizi za sve zemlje bivše Jugoslavije.
Yaman Yardimci, vlasnik lanca kafeterija Gonul Kahvesi, izjavio je za Anadolu Agency da je Sarajevo samo prvi u nizu gradova koji će dobiti kafeteriju ovog lanca. Sljedeća destinacija izvan Turske je Dubaji. – Gonul Kahvesi je prvi lanac kafeterija u Turskoj, a imamo podružnice diljem Turske. Poznati smo po vrlo dobroj i kvalitetnoj kavi – izjavio je Yardimci.
Na matičnom tržištu, pod ovim brandom posluje skoro 70 kafeterija u svim većim, ali i manjim gradovima te zemlje. Osim turske kave, koja se u šest različitih vrsta nudi u ovoj kafeteriji, posjetitelji mogu probati još i turski čaj, razne vrste sladoleda i kolača iz svih dijelova Turske.
pročitajte članke

Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?