Mini Paniju Halal certifikat

Sa Halal certifikatom Mini Pani dodatno je zaokružio još jedan kriterij kvalitete proizvoda, kažu u ovoj tvrtki iz Subotice. – Na tržištima Srbije, BiH i Makedonije, veliki broj pripadnika islamske vjeroispovijesti želi trošiti proizvode halal kvalitete, te sada slobodno mogu konzumirati peciva tvrtke Mini Pani, jer su ona provjerena i certificirana. Certifikaciju je izvršila Agencija za certificiranje halal kvalitete – kažu u Mini Paniju te dodaju da će podizanje ljestvice kvalitete svakako dobro doći svima onima koji, kao primatelji franšize, posluju pod brandom Mini Pani.
Tvrtka je do sada imala certifikate ISO 22000:2005 i ISO 14001:2010, koji jamče da tvrtka i Mini Pani proizvodi ispunjavaju standarde o sigurnosti hrane i zaštite okoliša.
Mini Pani peciva se danas prodaju na tržištima Srbije, BiH, Makedonije, Crne Gore, Mađarske i Rusije. Maloprodaju čine franšizne mini-pekare, dok se proizvodni pogon, skladište sirovina i gotovih proizvoda, veličine 5.000 kvadrata, nalazi u Subotici. Mini Pani u Srbiji ima i dva distribucijska centra.
pročitajte članke

Američki lanac pizzerija Pizza Hut dolazi u Hrvatsku, u planu je otvaranje tri restorana u Zagrebu i Splitu.
Fast-casual lanac restorana Koykan World Food namjerava ubrzati franšizni razvoj te kreće u public kampanju prikupljanja sredstava putem FunderBeam platforme.
Nakon povlačenja iz profesionalnog sporta, jedan od najuspješnijih slovačkih tenisača Kamil Čapkovič postao je primatelj franšize McDonald'sa. Što ga je privuklo ovom brendu?
Još jedan američki lanac brze prehrane ulazi na europsko tržište. Što nudi Slim Chickens te za koja su tržišta zainteresirani?
Zahvaljujući snažnom franšiznom razvoju, grčki lanac kafeterija MIKEL Coffee Company izrastao je u međunarodni brend. Što je potrebno za uzimanje franšize?
Najčitanije

Samoposlužni aparati za kavu, tople napitke i grickalice sreću se na mnogim mjestima. Upravo ovim, vending biznisom bavi se i obiteljska firma iz Varaždina Caffemanija. Partnere traže diljem Hrvatske.
Franšizni sustavi mogu se klasificirati na različite načine i po različitim kriterijima, ali se suštinski razlikuju prema vrsti znanja koja se prenose primateljima franšize (know-how), vrsti djelatnosti ili načinu organizacije sustava.
Prema statistici Subwaya, u prvoj godini rada u Hrvatskoj najpopularniji Subway sendvič je ChickenTeriyaki, koji je bio svaki četvrti naručeni Subway sendvič.
Ekofungi nadomak Beograda proizvodi organsku gljivu. Njihove brojne inovacije snižavaju troškove proizvodnje, a maksimizuju prinose. Je li u poljoprivredi moguće razviti franšizu, razgovarali smo s vlasnicom tvrtke Ivankom Milenković.
Peta međunarodna hotelsko-investicijska konferencija Adria Hotel Forum (AHF) održat će se 8. i 9. veljače u hotelu Sheraton u Zagrebu. Forum će privući najzvučnija imena globalne hotelske industrije.
Popularno na forumu
Život posvećen fettuccinama
HISTORY OF ALFREDO DI LELIO CREATOR IN 1908 OF “FETTUCCINE ALL’ALFREDO” (“FETTUCCINE ALFREDO”), NOW SERVED BY HIS NEPHEW INES DI LELIO, AT THE RESTAURANT “IL VERO...
KFC u Sloveniji?
Zanimame kako mogu doci do podatke za pocetak posla u ljubljani?